Un cântareț de manele din Vâlcea a accidentat mortal o femeie și a fugit acasă

miercuri, 30 august 2017

Un cântăreţ de manele din Vâlcea, cu numele de scenă Dany Chinezul, este cercetat pentru că ar fi lovit cu maşina o femeie de 87 de ani şi ar fi fugit de la locul faptei.

Bătrâna a murit două ore mai târziu, iar el s-a prezentat la poliţie abia a doua zi, însoţit de avocat. Anchetatorii vor să vadă dacă şoferul era băut când s-a întâmplat totul şi de aceea nu a oprit. Bărbatul susţine însă că nu şi-a dat seama că ar fi lovit pe cineva.

Femeie credincioasă, Filofteia Vlad mergea spre biserică, duminică dimineaţă. Mai avea doar câţiva metri, când a fost izbită de o maşină. A rămas pe marginea drumului, într-o baltă de sânge. Aşa a găsit-o un vecin, care a dat alarmă.

Ion Bațagoi, vecin: “Era pe spate, cu faţa în sus, plină de sânge.”

Primarul a ajuns imediat la locul accidentului.

Georgel Cristinel Deaconu, primar Cuca: “Lovitura a fost fulgerătoare, şoferul n-a oprit, totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Şi femeia nu şi-a dat seama, sută la sută!”

Dusă de urgenţă la spital, femeia a murit două ore mai târziu. Fiul bătrânei este revoltat de comportamentul şoferului.

Victor Vlad, fiul victimei: “A lovit-o ca pe un câine! Nu merita să facă treaba asta, că o ştie... Nu o comună, 3 comune plâng după ea! Ziua, la ora 9.00, n-ai cum să n-o vezi.”

Şocată, o vecină de-a bătrânei spune că putea fi ea cea lovită de maşină cântăreţului. Trecuse pe acolo cu mai puţin de un minut înainte.

Constantina Mănescu, vecină: “S-a dus la biserică, eu am intrat în curte cu roaba. Să nu fi părăsit locul accidentului, măcar vedea ce a făcut, dar n-a avut bun simț în el.”

Artistul, cunoscut că Dany Chinezu, venea de la o petrecere, unde cântase. S-a prezentat la poliţie după 36 de ore de la accident. Magistraţii au decis să îl plaseze în arest la domiciliu, însă procurorii au făcut recurs.

Sursa: Pro TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe