Rămas șomer, un bărbat s-a aruncat de la etajul 10 al unui hotel din Calimanesti

miercuri, 30 august 2017

Un bărbat din localitatea Călimăneşti, judeţul Vâlcea, a murit, miercuri după-amiază, după ce s-a aruncat de pe un hotel cu zece etaje din această staţiune.

Primele date arată că bărbatul a recurs la acest gest extrem din cauză că rămăsese fără loc de muncă, în urmă cu o zi expirându-i contractul în baza căruia lucrase ca agent de pază, iar angajatorul nu i l-a mai prelungit.

Potrivit reprentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, poliţiştii au fost anunţaţi că un bărbat s-a urcat, miercuri după-amiază, pe un hotel din staţiunea Călimăneşti şi că intenţionează să se arunce în gol.

Este vorba despre Costică Mangu, de 45 de ani, care s-a aruncat de pe clădirea Hotelului Căciulata, fiind un fost angajat al SC Călimăneşti – Căciulata SA.

Înainte ca echipajele de poliţişti să reuşească să vorbească cu el, bărbatul în vârstă de 45 de ani s-a aruncat de pe clădirea cu zece etaje şi a murit pe loc.

Surse locale au declarat pentru News.ro că bărbatul lucrase ca agent de pază şi că marţi a fost ultima sa zi de serviciu, iar angajatorul nu i-a mai prelungit contractul de muncă.

În aceste condiţii, prima ipoteză este aceea că gestul sinucigaş a fost cauzat de disperarea bărbatului de a fi rămas fără loc de muncă.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare în acest caz.

Sursa: News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe