Multe schimbări în fotbalul mic vâlcean!

duminică, 27 august 2017

 

În vara acestui an, trei formații au ales să nu mai continue, cel puțin sezonul viitor, în campionatele organizate de AJF Vâlcea. Sigur că pierderea cea mai mare o reprezintă Posada Perișani, echipă care conta, în ultima perioadă, în special ca rezultate, în Superligă. Apoi, echipa CN Gib Mihăescu Drăgășani, dar și Rapid Ursus Stoenești sunt alte echipe care nu s-au mai înscris în campionat. Revine, însă, o echipă de tradiție, Minerul Berbești, ca șI Oltul Dăești, și după mulți ani a fost reînființată echipa Oltețul Sinești.

Sezonul acesta la Șirineasa nu va mai fi fotbal

Din păcate, la Șirineasa nu va mai fi fotbal deloc sezonul acesta. După ce divizionara C, CS Șirineasa a fpst preluată de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină șI mutată la Petroșani, primarul Ion Bebe Streinu a reușit să convingă Consiliul Local care a acceptat să înființeze un nou club: Clubul Sportiv Local Șirineasa. Cum timpul a fost scurt, nu s-a reușit înscrierea echipei, din acest sezon, în campionatul viitor, însă acest lucru se va întâmpla sezonul viitor.

Oltețul Sinești, reînființată după ani buni de pauză

22 de echipe s-au înscris în campionatul Ligii a 5-a, acestea urmând a fi împărțite în două serii. Athletico Rm. Vâlcea, Alutus Sălătrucel, Progresul Berbești, Montana Izvorul Rece, AS Oteșani, Tineretul Surupatele, ACS Vâlcea Sport, Măgura Slătioara, Prim Stroești, Forestierul Romani, Rapid Voicești, FC Băbeni 2, Zorile Scundu, Recolta Laloșu, AS Lungești, Luceafărul Pesceana, Oltețul Zătreni, CS Șușani, Cerna Copăceni, Oltul Dăești, Oltețul Sinești și UTD Drăgășani sunt echipele care se vor alinia la startul unui nou campionat, weekend-ul viitor. De remarcat faptul că echipele sunt obligate să folosească, pe tot parcursul meciului, câte un jucător născut după 1 ianuarie 1997, conform unei decizii luate de Comitetul Executiv al AJF Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe