Accident intre un tir si un tren de calatori la Caineni; mai multi pasageri si soferul tirului, raniti usor

miercuri, 23 august 2017

Sase persoane au fost ranite usor miercuri seara, in localitatea valceana Caineni, dupa ce un autotren incarcat cu grau a intrat pe calea ferata si a fost lovit de un tren de pasageri al carui vagon s-a rasturnat, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea, Octavian Fulger, potrivit Agerpres.
El a spus ca in urma coliziunii dintre tirul incarcat cu grau si trenul de calatori au fost ranite usor sase persoane.

"La fata locului s-au deplasat trei autospeciale SMURD, doua ambulante de la Serviciul Judetean de Ambulanta Valcea si o autospeciala pentru descarcerare. Sase persoane au fost ranite usor ￯ soferul tirului si cinci pasageri din tren", a precizat Octavian Fulger.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean de Politie (IPJ) Valcea, soferul tirului ar fi adormit la volan.

Accidentul a avut loc in satul Robesti, din localitatea valceana Caineni.

"Dupa primele cercetari, se pare ca soferul unui tir a adormit la volan si a intrat pe contrasens, apoi a rulat pe o pasune, oprindu-se pe calea ferata, moment in care a fost lovit de un tren regio (vagon autopropulsat). Vagonul, in care se aflau 7-8 persoane, s-a rasturnat. Toate persoanele au fost scoase din vagon. Unul dintre pasagerii din tren este posibil sa fie ranit mai grav", au anuntat reprezentantii IPJ Valcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe