Mircia Gutau: Le mulţumesc zecilor de mii de râmniceni, care au luat parte la festivitatile prilejuite de Ziua Imnului National

luni, 31 iulie 2017

COMUNICAT

La 169 de când, pe locul actualului Parc Zăvoi, râmnicenii intonau, pentru prima dată într-un cadru oficial, Imnului ”Deşteaptă-te, române!”, strămoşii lor, locuitorii de astăzi ai municipiului, au marcat cum se cuvine acest eveniment de anvergură naţională, dovedind, încă o dată, că ştiu să aprecieze istoria bogată a comunităţii lor şi să se bucure de moştenirea lăsată. Au fost trei zile minunate de sfârşit de iulie, cu o vreme frumoasă precum sufletele zecilor de mii de spectatori care au participat la multiplele manifestări organizate special cu această ocazie: concerte de muzică populară şi pop-rock, un spectacol de lasere, focuri de artificii, un festival de film românesc, un târg al meşterilor populari din întreaga ţară, expoziţii de artă plastică şi fotografică, concerte de muzică clasică, spectacole de teatru, competiţii sportive pentru toate vârstele şi multe altele.

La finalul acestei serii complexe de evenimente, trebuie să mulţumesc instituţiilor şi asociaţiilor care au contribuit la complexul program: Arhiepiscopia Râmnicului, Asociaţia Judeţeană ”Sportul pentru Toţi”, Asociaţia ”Fabrica de Evenimente”, Asociaţia ”PLOPART”, Centrul de Instruire pentru Geniu, EOD şi Apărare CBRN ”Panait Donici”, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea, Filarmonica ”Ion Dumitrescu”, Fotoclubul ”Floarea de Colţ”, Fundaţia ”Lontoş şi Fii”, Liceul de Arte ”Victor Giuleanu”, Muzeul Judeţean ”Aurelian Sacerdoţeanu”, Palatul Copiilor, Teatrul Municipal ”Ariel” şi Uniunea Artiştilor Plastici - filiala Vâlcea.

Se cuvin aduse mulţumiri şi tuturor sponsorilor care au făcut posibilă punerea în scenă a acestui program diversificat şi cu precădere sponsorului principal al evenimentelor, firma Damila, care, cu ocazia aniversării a 25 de ani de activitate, a făcut un cadou deosebit tuturor vâlcenilor.

Ca la fiecare ediţie, derularea fără incidente a tuturor evenimentelor s-a datorat forţelor de ordine care au vegheat la ordinea, liniştea publică şi siguranţa participanţilor la festivităţi: Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Poliţia municipiului, Biroul Siguranţă Rutieră, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”General Magheru”, Poliţia Locală şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Mai trebuie subliniată contribuţia la conceperea, organizarea şi derularea tuturor evenimentelor pregătite cu ocazia Zilelor Imnului Naţional 2017 pe care au avut-o unele departamente din cadrul Primăriei municipiului, S.C. Pieţe Prest S.A. şi Serviciul Public Administrare, Întreţinere Străzi.

Succesul de care s-au bucurat aceste manifestări se datorează, în bună măsură, promovării făcute de mijloacele media locale şi regionale, cărora doresc să le mulţumesc pentru colaborare.

Totodată, vreau să le mulţumesc pentru înţelegerea de care au dat dovadă pe parcursul acestor zile tuturor celor deranjaţi de măsurile inevitabile aferente unor astfel de manifestări de amploare.

Dar, mai mai mult decât orice, vreau să le mulţumesc zecilor de mii de râmniceni, care au luat parte, în aceste zile şi nopţi frumoase de vară, la fiecare din momentele pregătite special pentru ei, bucurându-se astfel, aşa cum se cuvine, de cea mai importantă sărbătoare a comunităţii noastre: Ziua Imnului Naţional!

Mircia GUTĂU

Primar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe