Sparle si soparle, 31.07.2017

duminică, 30 iulie 2017
  • „Uitaţi dragi judecători de la judecătorii pe cine aţi trimis în CSM. Un personaj care a pozat în reformatorul sistemului şi într-un luptător contra derapajelor şi abuzurilor, dar care până acum nu s-a făcut remarcat decât prin faptul că slujeşte interesele procurorilor din CSM, ca stă cot la cot cu aceştia - şi la propriu şi la figurat - şi că, mai nou, a devenit purtătorul de cuvânt al DNA. Numele acestui personaj este Bogdan Mateescu, fost preşedinte la Judecătoria Râmnicu Vâlcea, cel care prin vocea sa afectată aduce aminte de Horatius Dumbravă, iar prin poziţiile sale publice cu Vasilică Dănilet, şi care este văzut de tot mai mulţi judecători ca un trădător. Mateescu se da guru pe Facebook, acolo unde din când în când mai trânteşte câte o aşa-zisă analiză sau câte o cugetare. Ultima producţie a lui Mateescu a fost un comentariu la un articol de pe Digi 24, cu titlul „Dragnea: Sunt ţinta lui Kovesi. Cei din instituţii să ştie că nu sunt amnezic”, scrie Lumea Justiţiei.

 

  • Eliberarea certificatului de urbanism de către Consiliului Judeţean pentru tronsonul care traversează judeţul Vâlcea al autostrăzii Sibiu-Piteşti trebuia să fie un eveniment de seamă la care trebuia chemată presa şi reprezentanţi ai unor instituţii şi firme de stat, la fel cum s-a întâmplat în alte judeţe. Eventual, ceremonia semnării documentelor trebuia să se petreacă chiar pe teren, undeva pe viitorul traseu al autostrăzii Sibiu-Piteşti. Oricum, CNAIR a anunţat că până în 15 august va fi gata tot studiul de fezabilitate pentru întreg traseul autostrăzii, iar până la sfârşitul anului vor fi scoase la licitaţie proiectarea şi execuţia lucrărilor pe restul de trei segmente dintre Curtea de Argeş şi Boiţa, din judeţul Sibiu.

 

  • Se aude şi se vede cu ochiul liber că Primăria comunei Dăeşti este condusă... tot de George Popolan (cel care a fost revocat în urmă cu două săptămâni de Prefectură), pe când primarul interimar Ciprian Olaru este o biată „marionetă” a liberalilor Buican şi Bulacu. Acest lucru s-a văzut şi mai bine la sărbătoarea ocazionată de Zilele comunei Dăeşti, când tripleta Popolan-Buican-Bulacu i-a „luat faţa” bietului Ciprian Olaru. Despre afacerile murdare ascunse ale tripletei liberale vom detalia în curând!

 

  • În atenţia Gărzii de Mediu Vâlcea: primarul comunei Prundeni, Ion Horia Horăscu, aruncă tot gunoiul din localitate în zone ilegale şi neautorizate de prin jurul comunei, după ce s-a închis deponia din Măldăreşti. De peste 1 an, locuitorii din Prundeni spun că Ion Horăscu este văzut foarte rar pe la Primărie, întrucât acesta este mult prea „ocupat” să participe la diverse festivităţi, sindrofii, simpozioane, reuniuni, expoziţii, prin... ţară şi străinătate. Ruşinică, domnule Horăscu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe