Plasat sub control judiciar pentru viol şi furt

vineri, 28 iulie 2017

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei orașului Băile Olănești au efectuat cercetări față de un bărbat în vârstă de 41 de ani, bănuit că ar fi violat o tânără din localitate și că ar fi distrus și sustras componente ale unui buldoexcavator aparținând unei societăți comerciale din orașul Băile Olănești, utilaj ce se afla în șantierul organizat în muntele Cheia – zona mânăstirea Pahomie. Față de el s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În fapt, s-a stabilit că, în noaptea de 23 spre 24 iulie, bărbatul prin constrângere, ar fi întreținut raporturi sexuale cu o tânără, din aceeași localitate.

Totodată, în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băile Olănești și a celor două posturi de poliție arondate Vlădești și Păușești Măglași, în colaborare cu cei de la Serviciul de Investigații Criminale s-a stabilit că același individ de 41 ani, ar fi distrus și sustras componente ale unui buldoexcavator aparținând unei societăți comerciale din orașul Băile Olănești, utilaj ce se afla în șantierul organizat în muntele Cheia – zona mânăstirea Pahomie, prejudiciul creat fiind de aproximativ 30.000 lei.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore și l-au prezentat ieri magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea care au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe