Sparle si soparle, 27.07.2017

miercuri, 26 iulie 2017
  • De acum este mai mult decât evident cine sunt principalii vinovaţi de CRIZA GUNOAIELOR cu care se va confrunta judeţul Vâlcea în curând: Victor Popescu - preşedintele ADI „Salubrizare” şi Carmen Alexandrescu - director Programe Externe la Consiliul Judeţean. La întâlnirea de la Prefectura Vâlcea, la care au fost prezenţi toţi factorii implicaţi cei doi au „vorbit frumos”, dar nu au oferit soluţii concrete şi rapide de depozitare în judeţ a gunoiului menajer, în condiţiile în care depozitul de la Măldăreşti (aparţinând Sacomet) a fost închis oficial din data de 17 iulie 2017. Despre judeţele vecine nu poate fi vorba de transportat gunoiul din Vâlcea, întrucât şi acolo depozitele au fost construite în funcţie de populaţia judeţului respectiv, aşa că rămâne ca peste 70% din primarii din Vâlcea să... arunce gunoiul unde pot! Ceilalţi 30% din primării au la dispoziţie staţia de la Feţeni - Râmnicu Vâlcea (singura acreditată din judeţ), dar şi aici gunoiul trebuie sortat în prealabil. Prefectul Florian Marin a dat factorilor implicaţi un răgaz de 5 zile pentru a găsi soluţii la criza gunoiului, iar dacă situaţia nu se rezolvă, aşteptăm demisiile lui Victor Popescu şi Carmen Alexandrescu!

 

  • Probabil că cel mai bogat angajat de la CET Govora este directorul economic Constantin Lăpădat. Numai de la CET, Lăpădat a avut anul trecut un salariu de circa 100 milioane lei vechi NET pe lună, la care se adaugă 900 milioane lei vechi încasare depozite de la BCR Banca pentru Locuinţe, 100.000 EURO încasare dividende de la firma SC Carols Int SRL, 42 milioane de lei vechi de la SC Parc Ind SA, etc. În depozite bancare, musiu Lăpădat are bani în 8 conturi bancare în sumă totală de 1,8 miliarde de lei vechi, majoritatea deschise anul trecut. Ca avere, directorul economic de la CET Govora mai are două terenuri de peste 2.200 mp în zona Goranu, un apartament în Râmnicu Vâlcea, două maşini de lux (Land Rover Freelander şi Audi) şi mai deţine calitatea de administrator la SC Roger SRL şi preşedinte al consiliului de administraţie la SC Parc Ind SA.

 

  • Inginerul Andi Ştefan Davidescu se poate considera director cu atribuţii depline la SC ETA SA, după câştigarea concursului organizat zilele trecute de Comitetul de nominalizare şi remunerare din cadrul consiliului de administraţie al societăţii. Consiliul Local al Râmnicului va da votul final asupra noului director al ETA cel mai probabil în luna august.

 

  • Ramona Hogea şi-a dat demisia „strategic” din fruntea Gărzii de Mediu Vâlcea cu doar câteva zile înainte de şedinţa de la Prefectură pe tema situaţiei depozitului de deşeuri de la Măldăreşti. Până la organizarea unui concurs, cea căreia i-au fost delegate atribuţiile pentru funcţia de director al Gărzii de Mediu se numeşte Monica Frusescu şi lucrează în instituţie de peste 12 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe