Dosare penale pentru infractiuni rutiere

duminică, 23 iulie 2017

 

       Polițiștii vâlceni au acționat  în acest weekend pentru reducerea riscului rutier, iar în urma controalelor efectuate, au fost întocmite dosare penale.

La data de  22  iulie a.c. polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Măciuca au oprit în trafic pe raza comunei un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din comuna Șușani, iar în urma verificărilor a rezultat că acesta nu are permis de conducere.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,58 mg-l alcool pur in aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru savarsirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a avea permis de conducere și conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 22 iulie a.c. un bărbat de 20 de ani din Râmnicu Vâlcea, în timp ce se deplasa la volanul autoturismului său, pe raza municipiului, la efectuarea unui viraj la stânga, a pierdut controlul volanului catre dreapta, lovind alte două mașini.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea s-au deplasat la fața locului,  iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza comunei Măciuca, un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani din comună, iar la testarea cu aparatul etilotest, a  rezultat o alcoolemie de 0, 91 mg/l in aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că barbatul are și dreptul de a conduce autovehicule suspendat, polițiștii întocmindu-i dosar penal pentru savarsirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a avea permis de conducere și conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe