Baronul Sarcina din Gorj vrea ca o obscura echipa de fotbal din Sirineasa sa joace in... Zavoi

sâmbătă, 22 iulie 2017

Noul patron al ACS Şirineasa, gorjeanul Nicolae Sarcină, a fost vineri la Râmnicu Vâlcea şi s-a întâlnit cu edilul municipiului, Mircia Gutău, şi a discutat varianta ca echipa din comuna vâlceană să joace în noul sezon al Ligii 3 pe stadionul Municipal. La discuţii a participat şi fostul preşedinte al CSM Râmnicu Vâlcea, Gheorghe Constantin - noteaza prosport.ro

Deşi s-a ajuns la un acord de principiu, discuţiile vor continua luni. ”Eu sunt convins că se va ajunge la un acord cu primăria, ca echipa din Şirineasa să joace în Zăvoi. Eu am făcut lobby pentru Vâlcea. Dacă îi vom aduce aici pe domnii Sarcină şi Zgripcea, vom avea de câştigat, am avea din nou fotbal pe stadionul Municipal. Important este să se ia rapid o decizie, pentru că noul sezon bate la uşă”, a declarat Gheorghe Constantin.

Au bifat primele trei transferuri

Altfel, noul finanţator al ACS Şirineasa a început deja să facă şi transferuri. Trei jucători cu experienţă în eşalonul secund au semnat zilele trecute cu echipa de Liga a 3-a.

Mijlocaşii de bandă Octavian Vasile, Leonard Manole (foto mic 2, în roşu) şi fundaşul lateral Marian Anghelina sunt primele transferuri bifate de Şirineasa, echipă care, sub noii investitori, îşi propune promovarea în Liga 2. Manole şi Anghelina au evoluat sezonul trecut pentru SCM Piteşti, în timp ce Vasile a fost la Metalul Reşiţa.

Următorii pe lista celor de la Şirineasa sunt doi mijlocaşi originari din Râmnicu Vâlcea, Florian Pîrvu şi Lucian Iordache. Cei doi jucători semnaseră iniţial cu echipa de judeţ Flacăra Horezu, dar, la solicitarea lor, azi au primit actele înapoi, pentru a putea merge la echipa omului de afaceri Nicolae Sarcină.

Citeste mai multe amanunte AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe