Cosmar pentru trei tinere din Valcea, plecate sa lucreze in Spania. "Muncim nemancate 10 ore pe zi, nu primim niciun ban"

marți, 11 iulie 2017

Cosmar pentru trei tinere din Valcea, plecate sa lucreze in Spania. Muncim nemancate 10 ore pe zi, nu primim niciun ban

Daca sperati ca veti avea mai mult noroc in strainatate, fiti precauti. Chiar daca ofertele suna bine, de multe ori realitatea este departe, de ceea ce promit ''samsarii de oameni''.

Conditiile de cazare sunt mizere si exista riscul sa nu va primiti salariul. Mii de oameni au ajuns in situatii dramatice. Recent, 3 femei din Valcea au ramas pe drumuri in Spania. Pentru siguranta, luati legatura cu agentia pentru ocuparea fortei de munca din judetul dumneavoastra.

Cele trei romance care au intre 19 si 29 de ani au ajuns in urma cu doua saptamani in Spania, la o ferma de ciuperci, cu ajutorul unui intermediar. In strainatate, li s-au luat actele, iar conditiile de munca nu aduceau cu promisiunile de acasa.

''I-am platit un comision de 250 de lei de persoana, ne-a promis ca vom ajunge aici, ca vom avea 6 euro pe ora, bani de drum si mancare. N-am primit nimic aici, la munca e execrabil. Mizerie ingrozitoare, n-aveam bani sa luam de mancare, sa mergi nemancat sa stai 10 ore la munca .. e ingrozitor”, povesteste una dintre ele

Citeste mai mult AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Cosmar pentru trei tinere din Valcea, plecate sa lucreze in Spania. "Muncim nemancate 10 ore pe zi, nu primim niciun ban"”

  1. Poate se gindeste prefectul sa dea in urmarire firmele care fac asemenea nemernicii. Vremea este ploioasa si nefiind prielnica taierii de panglici poate face un apel "maria sa" la fostii colegi sa deslege acest mister si sa-i puna bine pe derbedeii care i-au bani sa trimita in purgatoriu romanii ce-si cauta un loc de munca.
    Nu de bine au plecat aceste tinere din tara ci fortate de greutati.
    Are cineva urechi sa auda?

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe