PSD Valcea îi premiază pe elevii cu media 10 la Bacalaureat şi la Evaluare Naţională, dar si pe olimpici

luni, 10 iulie 2017

Şi în anul 2017,

PSD VÂLCEA PREMIAZĂ EXCELENŢA!

„Este un proiect foarte drag mie, pe care l-am început alături de colegii mei din PSD Vâlcea, iar anul acesta vom păstra tradiţia.

Vom premia pe toţi tinerii care au obţinut nota 10 la examenul de Bacalaureat, dar şi pe cei care au luat nota 10 la examenul de Evaluare Naţională/Capacitate 2017. De asemenea, vom avea premii şi pentru olimpicii vâlceni, în semn de preţuire pentru rezultatele deosebite obţinute la olimpiade.

Toţi copiii vor fi invitaţi să viziteze Parlamentul României, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Grădina Botanică “Dimitrie Brândză” din Bucureşti, iar în afară de această excursie vor mai primi şi frumoase daruri din partea noastră.

Este o acţiune în care se vor implica alături de mine parlamentarii vâlceni PSD, Organizaţia Judeţeană şi Organizaţia Municipală a Femeilor Social Democrate şi, pe această cale, vreau să le mulţumesc anticipat pentru gestul pe care urmează să-l facem împreună pentru tinerii noştri vâlceni merituoşi.” – Constantin Rădulescu, Preşedinte PSD Vâlcea.

 

 

Biroul de presă.

10.07.2017

Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe