ALDE da startul la JAF! Chitoiu si-a pus marioneta director la Hidroelectrica!

duminică, 9 iulie 2017

Zilele trecute, consiliul de supraveghere al Hidroelectrica a numit un nou directorat al companiei, iar şeful directoratului... va fi liberalul vâlcean Bogdan Badea, acum „vopsit” la ALDE. Bogdan Badea este cunoscut ca fiind un apropiat al lui Daniel Chiţoiu (tot vâlcean la orgini), aflat acum în conducerea ALDE şi cel care a fost de două ori ministru în perioada guvernelor Ponta. Ipochimenul de Badea a fost secretar de stat în perioada în care ministerul energiei a fost condus de Andrei Gerea (ALDE), iar din poziţia de secretar de stat, Badea era cel care lua cele mai multe decizii legate de sectorul energetic. În 2016 a fost numit şef al Departamentului management de proiect din cadrul Hidroelectrica. În perioada 2015-2016 a fost membru al consiliului de supraveghere al OMV Petrom, dar înainte să ajungă la Petrom a fost membru în consiliul de administraţie al Rompetrol Rafinare. În perioada 2009-2013 a fost administrator la o firmă de consultanţă în dezvoltarea proiectelor... în sectorul energiei regenerabile. În perioada august 2007-martie 2009 a fost director de strategie şi dezvoltare la Electrica. Cât a fost secretar de stat, s-a aflat în conflict cu membrii consiliului de administraţie al Electrica. A fost acuzat că vrea să obţină controlul companiei prin impunerea unor directori din cadrul ALDE şi prin preluarea chiar de el însuşi a conducerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “ALDE da startul la JAF! Chitoiu si-a pus marioneta director la Hidroelectrica!”

  1. Este clar ce se aude, deci. Ca , zoaie tache va incepe sa-si promoveze loazele. Nu stie nimeni de cind acest ipochimen este membru alde si totusi este promovat. Chitoiu, un slugoi carierist nu avea cum sa nu linga si el blidele si sa nu promoveze un traseist politic.
    Dupa ce sevor faulta singuri , coalitia de toto risul ,va pierde din sustinere si vor fi indepartati incetul cu incetul. Ce sa faci cu asemenea basiti in functii de conducere. Abia scriu ca dupa dictare , daramite sa mai ia si decizii , care sa conduca la obtinerea de profit. Acesti mici lingai se gindesc doar la profitul lor. Micul mare pupincurist badea , sa se gindeasca ca zoaie tache a mai nenorocit o doamna pnl-ista pe care a atraso catre alde zoaie , numai ca sa-si creeze el avntaje.
    Toti acesti nemernici zoiti trebuie sa inteleaga ca , va veni si vremea in care vor da socoteala pentru nemerniciile lor.
    Zoaie tache si chitoi , va fi vai si amar de voi. Cit ve-ti rezista este doar o problema de timp pentru ca , ticalosii nu au viitor.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe