Gospodării inundate în trei localități valcene; apă de 10 cm pe carosabilul DN7, pe Valea Oltului

luni, 3 iulie 2017

Echipaje de pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea intervin luni pentru evacuarea apei din patru gospodării inundate din municipiul Râmnicu Vâlcea, una din Drăgășani și una din Amărăști, precum și pe DN 7, pe Valea Oltului, la kilometrul 234, unde, din cauza scurgerilor de pe versanți, este apă de 10 centimetri pe carosabil, informează purtătorul de cuvânt al instituției, Cătălin Popescu.

Din cauza furtunii, luni dimineața, la Râmnicu Vâlcea, un copac s-a prăbușit peste trei mașini, el fiind îndepărtat de către echipaje ale ISU.

"ISU Vâlcea intervine pe DN7 la km 234 (în zona Balta Verde) pentru evacuarea apei de pe carosabil. Se circulă pe ambele sensuri, apa are 10 centimetri. Apa de pe carosabil provine din scurgerile de pe versanți. Pompierii au intervenit luni și în Râmnicu Vâlcea pentru evacuarea apei din patru gospodării inundate, precum și la Drăgășani și la Amărăști pentru evacuarea apei din câte o gospodărie inundată", a anunțat Cătălin Popescu.

Luni dimineața, a plouat abundent în județul Vâlcea, în unele zone cantitatea de precipitații căzută în intervalul orar 6,00 — 9,00 fiind de peste 50 de litri pe metru pătrat.

Pentru județul Vâlcea este în vigoare luni o avertizare cod portocaliu de inundații.

AGERPRE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe