Viata oamenilor din Berbesti, pusa in PERICOL de autoritatile incompetente!

duminică, 2 iulie 2017

Am primit la redactie:

 

Buna ziua !

Doresc sa va aduc la cunostinta o situatie greu de imaginat in secolul 21 . Desi au fost anuntate coduri portocalii si rosii de canicula , in orasul Berbesti , de mai bine de o saptamana o parte dintre locuitori (si anume satele Rosioara si Damteni si o parte din strada Principala ) nu au APA . Motivul invocat este unul absurd , operatorul local impreuna cu autoritatile locale presupunand ca daca ar furniza apa cetatenilor din aceste sate , acestia ar ...uda gradinile !!!!
 Nu este posibil ca sute , de familii si gospodarii sa fie private de alimentarea cu apa in aceste zile toride de vara , acesta societate capusa care ar trebui sa furnizeze apa sta cu mainile in san si paseaza vina primariei pentru incompetenta crasa de care da dovada . In realitate , in anul 2013 , in urma unei licitatii trucate , aceasta societate capusa a preluat SERVICIUL PUBLIC DE ALIMENTARE CU APA al orasului Berbesti , iar de atunci pana acum si-au batut joc in continuu de locuitorii orasului , in fiecare an fiind mari probleme legate de furnizarea de apa si de calitatea acesteia , presupunandu-se ca se furnizeaza apa POTABILA (in niciun caz) , iar in acest an , in aceasta perioada cand apa (chiar si nepotabila cum era) este vitala pentru populatie , pentru gospodarii , conucerea localalitatii impreuna cu societatea capusa ce inghite fara rusine banii din bugetul local si din incasarile pentru apa, nu iau niciun fel de masura pentru remedierea situatiei.
Intr-o tara civilizata , pentru o astfel de situatie in care se pune in pericol viata si sanatatea publica a sute de persoane prin administrarea cu rea-credinta a unui SERVICIU PUBLIC , acesti oameni care raspund de cetatenii acestui oras , ar fi fost judecati si pedepsiti pentru ceea ce fac .
Speram ca dumneavoastra sa sesizati organele compentente , fiindca noi nu avem nicio putere in fata mafiei locale care se joaca cu vietile oamenilor din Berbesti .
Va multumim anticipat si speram ca vocile noastre vor fi auzite !!!
Cu respect ,
Lautaru Gheorghe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Viata oamenilor din Berbesti, pusa in PERICOL de autoritatile incompetente!”

  1. Trebuie precizat ca in acest caz este vorba despre mafia galben portocalie.
    Situatia respectiva trebuia cunoscuta si de conducerea judetului , numai ca presedintele CJ este colindator pe la zilele comunelor pentru a primi laude iar prefectul se scolarizeaza fix in probleme de securitate impotriva incendiilor.
    Tovarasi conducatori , faceti ceea ce trebuie nu ceea ce considerati dumneavoastra pentru a demonstra ca cei care va critica nu au dreptate.
    Perioada dolofanilor la conducerea judetului va lasa urme dupa ce acestia nu vor mai fi. Va fi dramatic daca dupa ei judetul va avea citeva localitati mai putin. Pentru ca Alunu este pe cale de disparitie iar conducatorii nu stiu inca acest lucru.
    Bravo tovarasi. Judetul nu are conducerea pe care o merita.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe