Consilierii locali ALDE de la Ramnicu Valcea s-au aruncat in bratele... liberalilor

duminică, 2 iulie 2017

În Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, majoritatea absolută este fragilă şi este alcătuită din consilierii PER şi PSD, care deţin exact 16 voturi. De aproape o lună încoace, cei trei consilieri ALDE (Remus Grigorescu, Ionuţ Nuică şi Eduard Vârlan) votează cot la cot... cu liberalii, fapt ce îi creează adevărate dificultăţi primarului Mircia Gutău pentru trecerea unor proiecte de hotărâri care privesc patrimoniul. Vineri, pentru că nu erau prezenţi toţi consilierii PSD şi PER, a căzut la vot propunerea de trecere din domeniul public în domeniul privat a imobilului „Colegiul Silvicultură şi Protecţia Mediului WC-uri pentru elevi”, având suprafaţa construită de 44 mp. Trecerea în domeniul privat al municipiului a imobilulului urma să se facă în vederea demolării acestui WC. Chiar conducerea Colegiului de Silvicultură a solicitat luarea măsurilor pentru dezafectarea grupului social descris mai sus, situat în curtea şcolii, întrucât acesta este degradat, nu mai este folosit şi constituie un risc major de producere a unor accidente în rândul elevilor, fapt consemnat şi în procesele verbale de control ale Direcţiei de Sănătate Publică prin care s-a solicitat demolarea acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Consilierii locali ALDE de la Ramnicu Valcea s-au aruncat in bratele... liberalilor”

  1. Nu cred ca mira pe nimeni aceasta trecere.
    Ce sa faci cu oportunisti ca , doi dintre cei trei , pentru ca al treilea este de buna credinta dar probabil ca nu are ce face si cinta dupa cum i se cinta.
    Cred ca este foarte mindru zoaie tache de imbirligaturile ce le face. De fapt zoitul sef doreste prin acest demers sa-si impuna niste tantalai pe posturi de conducere dar pentru care au capul cam mic.
    Sa mai zica lumea ca "cine nu are batrini sa-si cumpere"! Rahat. Poate , dar nu ALDE zoaie.

  2. Daca cel din poza este unul dintre ALDE-istii tradatori , suntem in situatia ca eternul candidat - la diferite functii - sa astepte , "para malaiata in gura lui natafleata".
    Lipsa de initiativa si beneficiar a numeroase sinecuri de stapinii zoiti l-au adus in aceasta postura de milog pe gura casca.
    Fara alte comentarii.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe