Confiscari de lemne si carbune la Bunesti

duminică, 2 iulie 2017

CONFISCARI DE MATERIAL LEMNOS ȘI CĂRBUNE, TRANSPORTAT FĂRĂ ÎNDEPLINIREA FORMELOR LEGALE

La  data de  1 iulie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Băile Govora şi Postului de Poliţie Buneşti au depistat în trafic trei bărbați care transportau material lemnos și cărbune fără respectarea prevederilor legale.

 

Pe Drumul Național 67, pe raza localităţii Bunești, polițiștii au oprit în trafic o autoutilitară care transporta material lemnos, condusă de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Costești.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că șoferul în cauză transporta 3.50 metri cubi de material lemnos – lemn de foc, în baza unui aviz de însoțire a mărfii pe care era înscrisă o altă cantitate de material lemnos.

 

În aceeași zi, a fost depistat un bărbat, de 74 de ani, în timp ce tranporta, cu un atelaj hipo, 0.8 metri cubi de material lemnos, specia salcâm,  fără să dețină documente legale de proveniență ori transport.

 

Poliţiştii au aplicat sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, privind  stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi au. confiscat materialul lemnos transportat ilegal.

***

De asemenea, pe Drumul Național 67, pe raza comunei Bunești, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din  orașul Rovinari, județul Gorj, care transporta cu o autoutilitara cantitatea de 4.850 kg cărbune lignit, fără să dețină documente de proveniență ori aviz de însoțire a mărfii.

 

S-a dispus confiscarea cantitătii de cărbune și sancționarea contravențională a bărbatului, în conformitate cu prevedrerile Legii nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe