Cele mai eficiente suplimente nutritive pentru creșterea masei musculare

vineri, 30 iunie 2017

 

Într-adevăr, una dintre principalele preocupări ale marii majorități a persoanelor constă în identificarea celor mai bune metode pentru a-și dezvolta și crește masa musculară. Totuși, acesta nu este un obiectiv care se îndeplinește fără răbdare, dedicare și multă voință.

De asemenea, creșterea masei musculare este susținută și amplificată de consumul de suplimente alimentare. Cunoscute și sub denumirea de suplimente sportive, nutritive sau dietetice, aceste produse prezintă un rol important pentru organism. Dacă alimentele obișnuite, oricât de sănătoase ar fi, nu asigură pe deplin nutrienții, vitaminele, minerale și toate substanțele necesare organismului pentru a-și duce la îndeplinire funcțiile, atunci consumul de suplimente nutritive este cea mai eficientă soluție.

Totodată, astfel de produse sunt recomandate și de către medicii specialiști pentru a crește nivelurile de energie din corp, pentru a spori rezistența și pentru a amplifica performanța în cazul practicării unui sport precum body-building-ul sau culturismul. Spre exemplu, în cadrul magazinului specializat în suplimente alimentare sci-mx.ro, orice persoană care dorește să crească în masă musculară eficient va găsi exact produsele destinate acestui obiectiv.

Care sunt suplimentele sportive recomandate de specialiștii sci-mx pentru creșterea masei musculare?

Devine destul de dificil pentru o persoană interesată să crească în masă musculară pe cât se poate de eficient (mai ales pentru cineva care este nou în acest domeniu) să aleagă produsul ideal din diversitatea de suplimente alimentare de pe piață. Astfel, experții din spatele magazinului online sci-mx.ro vin cu o serie de recomandări privind cele mai eficiente suplimente alimentare dedicate creșterii masei musculare. Haideți să vedem despre ce este vorba în rândurile de mai jos.

  1. Creatină monohidrată – acest supliment este o pudră de creatina monohidrata pura si reprezintă unul dintre cele mai bune suplimente nutritive pentru creșterea în masă musculară, fiind cel mai bine vândut supliment în intreaga lume. Astfel, creatina monohidrată pură ajută sportivii prin creșterea puterii mușchilor. De asemenea, acest produs ajută la ridicarea greutăților mai mari, crește gradul de rezistență la eforturile depuse și acționează eficient în procesul de refacere a musculaturii afectate. Dacă sunteți interesați îl găsiți pe site-ul sci-mx.ro exact sub această denumire.
  2. X-plode Hardcore este un mix destinat a fi consumat înainte de antrenament care cuprinde aminoacizi, L-arginina AKG, guarana și cafeină.

Și acest supliment alimentar este un lider în domeniul produselor destinate înaintea sesiunii de antrenament, deoarece întărește și încarcă musculatura și, de asemenea, are un rol important în stimularea energiei atât de necesare în depunerea eforturilor în cadrul antrenamentelor.

Totodată, X-plode Hardcore este un bun stimulator al concentrării, fără de care orice antrenament va fi lipsit de substanță. Și acest produs este disponibil în cadrul magazinului online sci-mx.ro.

  1. Omni Mx Hardcore este un alt supliment alimentar de top, considerat de foarte mulți sportivi și atleți ca unul dintre principalele produse care influențează considerabil creșterea masei musculare.

Dacă vă întrebați ce anume este atât de deosebit la Omni MX Hardcore, ei bine, acesta cuprinde în compoziția sa nu mai puțin de 14 ingrediente active. De asemenea, produsul este aprobat de către Informed Sport.

Prin urmare, dacă veți consuma acest supliment nutritiv, sinteza proteinelor în cadrul propriului organism se va realiza în mai multe etape, acesta fiind mai precis un amestec de proteine cu eliberare rapidă, medie și lentă ce sprijină sinteza normală. Totodată, suplimentul este un energetic pentru antrenament, deoarece conține două tipuri de creatină ce cresc performanța fizică din cadrul depunerii eforturilor intense.

De asemenea, Omni MX Hardcore mai este recunoscut și pentru faptul că ajută la menținerea unui nivel normal de testosteron și de hormoni în cadrul organismului.

Așadar, toate aceste trei produse sunt deosebit de eficiente atunci când vreți să creșteți în masă musculară. De asemenea, în cadrul magazinului specializat în acest domeniu, sci-mx.ro, găsiți și alte astfel de produse prin care să vă sprijiniți obiectivul principal. Totuși, nu trebuie să uitați că scopul de a crește în masă musculară nu se realizează doar prin consumul de suplimente alimentare, ci trebuie să practicați un sport precum culturismul sau body-building-ul și, de asemenea, să vă puneți la punct alimentația corespunzătoare și sănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe