|duminică, iunie 25, 2017
 • Follow Us!

Pentru anul scolar 2017-2018, Liceul Oltchim Ramnicu Valcea va ramane in locatia si in structura scolara actuala 

FB_IMG_1497911393617
  O dezbatere aprinsa ieri, 19.06.2017, la sala 2 a Institutiei Prefectului, la Sedinta extraordinara a Comisiei de Dialog Social.
  Tema a fost una extrem de sensibila, respectiv situația actuală de la Liceului Tehnologic Oltchim, prin prisma intenției de desființare sau de reorganizare a acestei unități școlare.
  La intalnire au participat subprefectul judetului, doamna Aurora Gherghina, primarul municipiului Ramnicu Valcea, domnul Mircia Gutau, presedintele Uniunii Sindicatelor Invatamant Valcea, domnul profesor Lucian Marinescu, vicepresedintele acestei structuri sindicale, domnul profesor Tiberiu Pana, doamna inspector general al ISJ Valcea,profesor Andra Bica ca si alti factori cu atributiuni in domeniu.
  Concluzia intalnirii a fost ca pentru anul scolar 2017-2018, Liceul Oltchim Ramnicu Valcea va ramane in locatia si in structura scolara actuala.
  Primarul municipiului Ramnicu Valcea a reiterat faptul ca va incepe inca de la finele acestui an un amplu proces de dezbatere publica referitoare la necesitatea unei reforme a sistemului de invatamant din municipiu.

  Florian Marin, prefectul judetului Valcea

Leave a Response