Sparle si soparle, 19.06.2017

duminică, 18 iunie 2017
  • Supărarea consilierului local ALDE, Remus Grigorescu, în şedinţa CL al municipiului Râmnicu Vâlcea, desfăşurată vineri, 16 iunie, a plecat de la faptul că primarul Mircia Gutău a propus schimbarea acestuia din calitatea de preşedinte de şedinţă, lucru perfect legal confirmat chiar de secretarul Ion Didoiu. Consilierul Grigorescu şi-a exprimat public de mai multe ori nemulţumirea faţă de intenţiile primăriei de predare a clădirii Liceului Oltchim către Universitatea Piteşti, dar nu a spus că, de fapt, doreşte să nu fie afectată de concurenţă reală Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, aflată în vecinătate şi unde R. Grigorescu... a predat Statistică timp de circa 10 ani. Imediat după ce propunerea de schimbare a preşedintelui de şedinţă a trecut cu votul consilierilor PSD şi PER, Remus Grigorescu şi-a strâns în grabă „catrafusele” şi a plecat alături de consilierii locali ALDE şi PNL la barul din vecinătatea Consiliului Judeţean, uitând două lucruri: telefonul mobil şi anunţarea oficială de părăsire a şedinţei de plen....

 

  • De departe, senatorul liberal Romulus Bulacu rămâne cel mai bogat parlamentar din Vâlcea! Acesta deţine un adevărat imperiu imobiliar compus din... şase terenuri în Râmnicu Vâlcea, Mihăeşti, Bujoreni şi Băile Olăneşti în suprafaţă totală de peste 25.000 mp, două vile de lux şi un apartament în Râmnicu Vâlcea şi spaţii comerciale în Bucureşti şi Râmnicu Vâlcea. Romulus Bulacu are în conturi bancare circa 900 milioane de lei vechi, dar plasamentele şi investiţiile directe depăşesc suma de 2,5 miliarde de lei vechi la societăţile Minet SA, Minet Industries SRL, la Minet Conf SRL şi la Minet Logistic SRL. Anul trecut, „şeicul” Bulacu a încasat următoarele sume de bani: 290 milioane de lei vechi din calitatea de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, 130 milioane de lei vechi de la Minet SA (administrator), 22 milioane de lei vechi de la Senatul României (numai o săptămână din luna decembrie 2016), peste 8,7 MILIARDE de lei vechi din funcţiile de asociat la firmele Minet Industries şi Minet Conf, plus un „grăunte” de 32 milioane de lei vechi din indemnizaţia de consilier judeţean.

 

  • Absolut lăudabilă iniţiativa recentă a conducerii societăţii Damila SRL, care a a anunţat public că, în consecinţa aniversării în cursul anului 2017 a 25 de existenţă a acestei societăţi comerciale, doreşte să contribuie cu suma de 20.000 euro la organizarea manifestărilor ocazionate de Ziua Imnului Naţional. Din discuţiile purtate de conducerea primăriei cu reprezentanţii acestei societăţi, s-a stabilit că în cuantumul acestei sume, SC Damila SRL va achiziţiona direct serviciile de scenotehnică, lumini, sunet, proiecţie video, foc de artificii, show de lasere, aferente spectacolelor organizate în perioada 28-30 iulie 2017, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea urmând să asigure interpreţii şi formaţiile care vor evolua în aceste trei zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe