CONSILIUL JUDEŢEAN VÂLCEA, APEL PENTRU SALVAREA CĂMINULUI BĂLCEŞTI

marți, 13 iunie 2017

 

COMUNICAT DE PRESA

Prin adresa nr. 7850, Consiliul Judeţean Vâlcea le-a reiterat azi, 13 iunie, primarului Constantin Aleca şi Consiliului Local al oraşului Bălceşti disponibilitatea pentru rezolvarea situaţiei intervenite la Căminul pentru Persoane Vârstnice Bălceşti.

Acest demers al Consiliului Judeţean este de fapt o revenire la numeroasele solicitări anterioare de preluare a clădirii în care îşi desfăşoară activitatea Căminul pentru Persoane Vârstnice Bălceşti, din domeniul public al oraşului Bălceşti, în domeniul public al Judeţului Vâlcea, precum şi a serviciului social, în integralitatea lui, pentru a putea fi transformat în Centru de îngrijire şi asistenţă, în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea.

Dacă nici de această dată autorităţile locale nu vor accepta oferta Consiliului Judeţean Vâlcea de rezolvare a acestei probleme, care implică atât beneficiarii, cât şi personalul angajat al centrului, atunci vor fi nevoite să asigure finanţarea pe plan local sau să desfiinţeze acest serviciu social.

Fără un spaţiu, Consiliul Judeţean poate doar să preia beneficiarii, pe care să îi distribuie în centrele de îngrijire şi asistenţă a persoanelor cu dizabilităţi, aflate în subordinea DGASPC Vâlcea.

 Biroul de Presa al Consiliului Judetean Valcea

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe