Azi incepe Cocoșul de Hurez, ediția a 47-a

vineri, 2 iunie 2017

Primăria și Consiliul Local Horezu organizează, în perioada 2 – 4 iunie 2017, ediția cu numărul 47 a Târgului Ceramicii Populare Românești „Cocoșul de Hurez”.

Manifestările, care se vor desfășura în satul de vacanță „Stejari” și la Casa de Cultură „Constantin Brâncoveanu”, cuprind  expoziții cu vânzare a produselor ceramice și gastronomice tradiționale, recitaluri de muzică populară cu Ion Marinescu – Țurlă, Cătălin Murărașu – Mura, Adina Roșca și Cătălin Doinaș, spectacol folcloric susținut de Daniel Sima, Carmen Gîrban, Elena Manolea, Nina Predescu și Dumitru Margine,  concurs de creație ceramică și concurs de olărit pentru amatori - relateaza Radio Craiova.

cocosul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Azi incepe Cocoșul de Hurez, ediția a 47-a”

  1. […] Primăria și Consiliul Local Horezu organizează, în perioada 2 – 4 iunie 2017, ediția cu numărul 47 a Târgului Ceramicii Populare Românești „Cocoșul de Hurez”. Manifestările, care se vor desfășura în satul de vacanță „Stejari” și la Casa de Cultură „Constantin Brâncoveanu”, cuprind expoziții cu vânzare a produselor ceramice citește toată știrea… […]

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe