S-a deschis Ştrandul Ostroveni

joi, 1 iunie 2017

 

În data de 1 iunie, în prezenţa primarului Mircia Gutău, a viceprimarilor Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, a deputatului Eugen Neaţă şi a mai multor consilieri locali, Ştrandul Ostroveni s-a deschis pentru sezonul estival 2017, aşteptându-i pe vizitatori cu un bazin cu apă sărată şi cu două bazine cu apă dulce. Noutăţile sezonului actual constau, în principal, în modernizări ale zonei bazinului cu apă sărată, respectiv împrejmuirea cu gard decorativ, amplasarea a 5 duşuri pentru ieşirea din zona bazinului de apă sărată, montarea de pavele şi gazon sintetic pe suprafaţa de 1500 mp aferentă, precum şi iluminat ambiental în jurul bazinului. În restul Bazei de Agrement s-au montat pavele şi gazon sintetic în jurul bazinelor cu apă dulce, s-au înlocuit instalaţiile sanitare, s-a realizat un punct termic al CET Govora - iar apa caldă nu va mai fi o problemă aşa cum se întâmpla în verile trecute, când ştrandul era aglomerat - s-au montat robinete cu temporizator la duşuri pentru economie la consumul de apă caldă şi s-a schimbat gardul întregii incinte. În exterior, se lucrează la extinderea parcării aferente ştrandului, celor 92 de locuri de parcare existente urmând să li se adauge alte 55.

În ceea ce priveşte tarifele, biletul de acces pentru adulţi este de 6 lei, iar cel pentru copii este de 4 lei. Mai mult, printr-o hotărâre adoptată de Consiliul Local în şedinţa din 31 mai, s-a stabilit accesul gratuit în Baza de Agrement, în zilele de luni-joi, pentru mai multe categorii de persoane (pensionari, copii proveniţi de la casele de copii în grup organizat, persoane cu handicap şi însoţitorii acestora), precum şi accesul gratuit copiilor sub 5 ani. Anul 2017 vine şi cu o serie de reglementări noi, menite să menţină curăţenia la Ştrandul Ostroveni, printre care interzicerea accesului cu mâncare şi cu băutură din exterior, de respectarea cărora fiind însărcinaţi să se ocupe agenţi de ordine.

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “S-a deschis Ştrandul Ostroveni”

  1. Adevarat este ca , reclama este sufletul comertului , dar nici multa publicitate nu foloseste. Decit sa fie mereu in prim plan pentru realizari care nu duc la imbunatatirea conditiilor de trai ale ramnicenelor , mai bine ar lasa pozele si indicatiile in seama altora, iar primarul - sau cum s-o chema el dupa ce oarasul are city manager - sa se ocupe de treburile adevarate , promise in Campania electorala.
    In piata centrala se fura pe rupte , producatorii de piine fura la gramaj , ciinii fara stapin te incoltesc la orice pas iar gunoaiele au napadit urbea cu mirosuri de nesuportat.
    Cu toate aceste primarul surogat impreuna cu alti trepadusi se trag numai in poze.
    Mecanicul de locomotive “uns” mare sef la CET Govora, in loc sa fie pe pozitii la Alunu –unde este calamitate- merge la taiat de panglici dupa principiul ca asa ii sta bine unei slugi , sa-si arate recunostinta protectorului.
    Cred ca , prin acest mod festivist de a-si arata neputinta , actualul surogat de primar demonstreaza ca , orice cal ajunge gloaba.
    Convingerea este ca , ramnicenii nu-l mai votau daca banuiau ca este atit de nevolnic si se inconjoara numai de oameni fara valoare dar care ii cinta osanale , dupa principiu , Pile , Cunostinte , Relatii.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe