REVOLTA la Ramnicu Valcea impotriva unei hotarari judecatoresti! Oamenii au ieşit în stradă!

marți, 30 mai 2017

Caz uluitor în Vâlcea. Locatarii unui bloc se plâng că nu mai au cum să intre în case

 

Oamenii din Vâlcea au ieşit în stradă, după ce parcarea din faţa blocurilor unde locuiesc, dar şi drumul de acces, au fost retrocedate unei firme private. Acum ei se tem că nu vor mai avea nici cum să intre în bloc, darămite să mai parcheze în faţa imobilului.

Oamenii îşi puseseră speranţa în justiţie, dar acum s-au trezit că muncitorii au venit să dezafecteze parcarea. Extrem de nemulţumiţi, ei au ieşit în stradă ca să-şi facă dreptate.

Totul a început acum trei ani, când primăria a pierdut în justiţie terenul de 2.000 de mp. Autorităţile au dat atunci avizul firmei respective să ridice pe teren o grădiniţă, dar a cerut să se amenajeze o cale de acces pentru salvări şi un loc pentru parcare.

Hotărârea de consiliu a fost însă atacată în instanţă, iar acum, după trei ani, primăria trebuie să plătească despăgubiri firmei private şi să scoată şi asfaltul din parcare.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/caz-uluitor-in-valcea-locatarii-unui-bloc-se-plang-ca-nu-mai-au-cum-sa-intre-in-case_358923.html#ixzz4iZgx6kUZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe