ȘOCANT! Tânăr din Argeș, ucis cu săbii în Germania de doi vâlceni

miercuri, 24 mai 2017

Destin cumplit pentru un tânăr din Argeș, ucis cu săbii în Germania. În urma unu scandal, bărbatul a avut parte de o moarte violentă la doar 29 de ani, după ce el și fratele său au fost atacați într-un local de nu mai puțin șase nouă indivizi băuți amețiți de alcool, înarmați cu săbii. Doi tineri din Vâlcea sunt cercetați de procurorii germani pentru crimă.

Adrian N. și Ionuț, fratele său mai mic, au plecat din localitatea argeșeană Popești, în urmă cu un an, în Germania. Tinerii au ajuns să lucreze la o fabrică de produse din carne din Huerth-Hermulheim, un orășel din apropiere de Koln. În urmă cu două săptămâni, frații au mers într-un restaurant din localitate, unde au băut alături de alte șapte persoane, notează Sursa Ta, citată de libertatea.ro

La un moment dat, un conflict verbal a degenerat în violențe. Cei doi frați au fost atacați de șase indivizi din grupul aflat în local. Adrian a fost lovit cu sălbăticie în cap cu o sabie și s-a prăbușit la pământ. Fratele său, care a încercat să-l apere, a fost ajuns la spital cu răni la nivelul feței. Tinerii din Argeș au fost transportați la spital. Medicii germani au încercat să-i salveze viața lui Adrian, însă tânărul s-a stins din cauza rănilor grave la doar 29 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe