Cinci tinere din Craiova sunt cercetate pentru furturi din locuinţe la... Vâlcea

miercuri, 24 mai 2017

 

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Ghioroiu au depistat cinci tinere din Craiova, dintre care una minoră, bănuite de comiterea infracțiunii de furt din locuință.

Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, cele cinci tinere, respectiv M.I., de 29 de ani, V.A.M., de 28 de ani, C.S., de 22 de ani, U.P., de 19 ani și I.A.G., de 16 anisunt cercetate pentru sustragerea sumei de 1.400 de lei din locuința unei familii, din comuna Ghioroiu.

Din cercetările efectuate rezultă că, la data de 23 mai, cele cinci persoane au intrat în locuința persoanei vătămate sub pretextul de a cumpăra ouă și, prin distragerea atenției, ar fi sustras suma respectivă de bani.

 

În urma exploatării cu operativitate a informațiilor obținute și a mobilizării mai multor polițiști în acțiune, cele cinci persoane au fost depistate în trafic, în timp ce se deplasau către municipiul Craiova cu un autoturism de culoare albastru.

Polițiștii au recuperat cei 1.400 de lei și i-au restituit persoanei vătămate. Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe