1 iunie la Annabella A-Z! Distractie de la A la Z!

marți, 23 mai 2017

 

 

Al patrulea an consecutiv Annabella şi Râureni vă invită să sărbătoriţi Ziua Copilului printr-un eveniment deosebit la Annabella A-Z.

Joi, 1 iunie 2017, orele 16.00, parcarea Annabella A-Z, Bd Dem Rădulescu se transformă într-un imens spaţiu de joacă. Cu mic, cu mare vâlcenii sunt invitaţi să participe la un spectacol veritabil, în care vedetele sunt chiar copiii dumneavoastră.

Pasiunea pentru călătorii, joacă şi plăcerea de a descoperi lucruri noi este la fel de mare la orice vârstă. Fie că este vorba de oraşe sau ţări pe care nu le cunoaştem, fie că ne gândim la lumi imaginare, de poveste, în care putem păşi doar cu puterea imaginaţiei, bucuria aventurii este imensă pentru oricine, mai mari sau mai mici.

Aventura prin joacă este o invitaţie deschisă la distracţie într-o mare sărbătoare a prieteniei, plină de provocări dintre cele mai amuzante. Vom parcurge cu o viteză ameţitoare distanţe imaginare de mii de kilometri şi vom gusta fiecare ingredient al unei petreceri de zile mari. Toți participanții vor avea asigurate amintiri plăcute.

Împreună cu profesionişti ai spectacolului cei mici se vor bucura de teatru pentru copii, picioroange, ateliere de creaţie pe grupe de vârstă, picturi pe faţă, jocuri ale copilariei de altadata, muzică şi dans, desene pe asfalt, concursuri şi multe alte surprise.

Annabella urează tuturor clientilor:  "La mulţi ani!"

Macheta 13 x8 - 2-01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe