Sparle si soparle, 18.05.2017

miercuri, 17 mai 2017
  • Aşa cum îi este „obiceiul prost”, deputatul Cristian Buican joacă la două capete în chestiunea viitorului preşedinte al PNL care va fi ales la congresul din iunie. La şedinţa organizaţiei judeţene a partidului din Vâlcea, Buican... s-a abţinut de la vot atunci când s-a decis susţinerea lui Ludovic Orban, doar pentru a ieşi „curat” în faţa celor doi candidaţi - Buşoi sau Orban - dintre care va fi ales liderul PNL (candidatura lui Viorel Cataramă nu o punem la socoteală pentru că are şanse mici). În acest fel, după congres, deputatul Buican se va putea „gudura” pe la Bucureşti pe lângă noul preşedinte, indiferent cine va câştiga bătălia internă.
  • Zilele trecute, al Tribunalul Vâlcea a avut loc tragerea la sorţi pentru Biroul electoral de circumscripţie din Bujoreni la alegerile din 11 iunie 2017. Astfel, judecătoarea Carmen Adeluţa Mateescu a fost aleasă preşedinte, iar locţiitor este judecătorul Vasilică Stoinea. Sediul Biroului electoral de circumscripţie nr. 18 Bujoreni, pentru alegerile locale parţiale din 11 iunie 2017, a fost stabilit în incinta Primăriei comunei Bujoreni. Despre judecătorul Vasilică Stoinea mai spunem că acesta a mai fost ales preşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Vâlcea la alegerile parlamentare din decembrie anul trecut.
  • Imediat după festivitatea de deschidere a Salonului național de literatură și artă „Rotonda Plopilor Aprinși”, cei peste 80 de invitaţi s-au „răcorit” luni seara la un restaurant de lângă bariera de la Dovali, iar petrecerea a ţinut până noaptea târziu. Pentru a avea în continuare bani de „casă şi masă”, organizatorii festivalului (ce se întinde pe o perioadă de patru zile) au apelat şi la ajutorul Primăriei Râmnicului, care vineri va aloca peste 40 milioane de lei vechi pentru „lubrifierea” celor peste 80 de invitaţi de la Salonul de literatură și artă „Rotonda Plopilor Aprinși”....
  • Peste câteva zile, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea va aproba propunerea de închiriere a unui spaţiu pentru deputatul ALDE Dumitru Lovin, cu destinaţia de birou parlamentar la preţul... de 39 lei/lună. În urmă cu patru luni, cu adresa înregistrată la Primăria Râmnicului, deputatul Lovin a solicitat atribuirea unui spaţiu pentru desfăşurarea activităţilor specifice biroului parlamentar la nivelul municipiului. Având în vedere că, la data respectivă, autoritatea publică locală nu dispunea de spaţii care să poată primi o astfel de destinaţie, a solicitat societăţii CET Govora să predea municipiului spaţiile libere pe care nu le mai utilizează în PT 22 Filipin, aparţinând domeniului public al municipiului Râmnicu Vâlcea. Abia în data de 12 mai 2017, prin procesul-verbal de predare-primire nr. 18726, societatea CET Govora a predat camerele 4 şi 7 în suprafaţă de 13,12 mp, respectiv 12,28 şi cota parte indiviză din suprafaţa de folosinţă comună din spaţiul descris mai sus, pe care aceasta nu le mai utiliza, din incinta PT 22 Filipin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe