ATENTIE MAMICI! Guvernul ia in calcul plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului si prelungirea de la 2 la 4 ani

luni, 8 mai 2017

 

Sevil Shhaideh
Sevil Shhaideh
Foto: Agerpres
Ministerul Muncii si Ministerul Finantelor fac "analize si calcule de impact" pentru o eventuala plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului, a anuntat vicepremierul Sevil Shhaideh la Antena 3. Shhaideh nu a spus care ar fi cuantumul plafonarii, dar a anuntat ca guvernul ia in calcul o posibila prelungire a perioadei de acordare a indemnizatiei, de la 2 ani la 4 ani.

Shhaideh a mai spus ca analiza va fi terminata in semestrul 2, astfel incat eventualele modificari sa fie luate in calcul pentru constructia bugetului pentru 2018.

Informatia a fost publicata in premiera de Profit.ro, care scria vineri ca guvernul ia in calcul plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului (ICC) la un nivel maxim cuprins intre 5.000 - 10.000 lei, dar si introducerea cardului social de beneficii.

Guvernul mai apreciaza ca, in vederea utilizarii eficiente a resurselor bugetare alocate pentru prestatii sociale, ar fi oportuna plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului (ICC) la un nivel maxim cuprins intre 5.000 ¬ 10.000 lei, dar si introducerea cardului social de beneficii.

Citeste mai mult la: https://www.profit.ro/stiri/economie/document-masuri-pregatite-de-guvern-pentru-cresterea-veniturilor-contributii-pentru-angajatori-acciza-majorata-la-tigari-plafonarea-indemnizatiei-pentru-copil-16953402

Informatiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

de Red. Stiri     HotNews.ro
Luni, 8 mai 2017, 10:51 Actualitate | Esenţial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe