Sparle si soparle, 08.05.2017

duminică, 7 mai 2017
  • Construcţia noului Mall din zona CPL începe... cu scandal şi se pare cu abuzuri. Firma care construieşte Mall-ul a distrus peste 170 de grinzi beton de ramforsare planșeu (grinzi industriale cu cablu metalic în interior și structură metalică în lungime de 6 metri) materiale de construcție ale unei firme, depozitate legal pe terenurile din zona fostului CPL. Administratorul societății a declarat că proprietarul terenului a vândut drumul acesta domnilor care construiesc Mall-ul, iar săptămâna trecută au băgat buldozerele distrugând tot materialul pe care l-a adunat acolo pentru construcția planșeurilor unui poligon de tragere cu care se află în execuție. Valoarea grinzilor depășește 50.000 euro. Au băgat buldozerele în ele și le-au rupt în bucăți ca să le poată transporta sute de metri unde au făcut umplutură pentru Mall. Patronul firmei a mai declarat supărat: „A venit poliția la fața locului, a constatat distrugerea, grinzile le-au găsit mutate la câteva sute de metri de unde am avut spațiul. Este de neînțeles răutatea și aroganța cu care acești ingineri tratează problema. Dirigintele de șantier mi-a spus că acele grinzi nu au nicio valoare pentru el și că face ce vrea pe pământul lui! Nu există niciun fel de posibilitate de comunicare cu ei, parcă sunt niște baroni care au altă lege și sunt din alt film! Dacă acolo era mașina unui om băga excavatorul și o distrugea”.

 

  • Prin Hotărârea nr. 29/2017, Consiliul local al oraşului Băile Olăneşti a luat act de încetarea mandatului de consilier local al lui Căpraru Gheorghe Diţă, fiind astfel vacantat postul de consilier local din cadrul Consiliul Local al Oraşului Băile Olăneşti. Locul de consilier local lăsat liber urmează să fie ocupat de supleantul ales pe lista Partidului Alianţa Democrat Liberală.

 

  • Peste câteva zile, Serviciul Fiscal Orăşenesc Bălceşti va organiza o nouă licitaţie pentru vânzarea unor bunuri mobile, proprietate a debitorului Primăria comunei Lăcusteni, după ce la prima licitaţie organizată în luna martie nu s-a prezentat nici un doritor. Valoarea totală a celor 8 bunuri mobile a scăzut la circa 170 milioane de lei vechi.

 

  • Se aude că primarul din Laloşu, Nicu Constantin, a aprobat folosirea banilor Primăriei pentru interese proprii din reţeaua de apă, prin firma SC RAAM ELENI CONSTRUCT, intermediată de prietena contabilă Ilinoiu Camelia Gabriela, împreună cu care au cumpărat maşini de teren, TIR-uri şi utilaje, prin complicitatea unor consilieri locali din Laloşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe