Profitul şi cifra de afaceri ale Oltchim au crescut în primul trimestru din 2017

miercuri, 3 mai 2017

 

Oltchim a avut un profit de 1,68 milioane de euro, în creştere cu peste 70% în primul trimestru din 2017, faţă de acelaşi trimestru de anul trecut, cifra de afaceri înregistrând, de asemenea, o creştere de 30%, potrivit unui raport transmis miercuri de companie către Bursa de Valori Bucureşti (BVB) – mentioneaza zf.ro

Potrivit rezultatelor financiare, Oltchim a avut o cifră de afaceri de 49,06 milioane de euro în primul trimestru din 2017, în creştere cu 30% faţă de acelaşi trimestru al anului trecut, când a fost raportată o cifră de afaceri de 37,78 milioane de euro.

Veniturile totale au fost, de asemenea, în creştere, de la 38,18 milioane de euro, în primele trei luni ale anului trecut, la 47,27 milioane de euro, pentru aceeaşi perioadă a anului acesta.

Rezultatul net a fost de 1,68 milioane de euro, în primul trimestru de anul acesta, în creştere cu 76% faţă de anul anterior, când a fost înregistrat un rezultat net de 957.000 de euro.

Profitul înainte de dobânzi, taxe, depreciere şi amortizare (EBITDA) a fost de 4,36 milioane de euro, în uşoară creştere faţă de anul anterior, când EBITDA a fost de 4,32 milioane de euro.

Rezultatul brut a fost de 2,26 milioane de euro în primul trimestru de anul acesta, în creştere faţă de anul trecut cu 72%, când a fost raportat un rezultat brut de 1,31 milioane de euro. Rezultatele operaţionale au avut o creştere până la 2,37 milioane de euro, dar rezultatele financiare arată o pierdere de 107.000 de euro.

Oltchim este unul dintre principalii producători din industria chimică din Europa Centrală şi de Est.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe