Președintele Rădulescu: Continuăm să dotăm Spitalul Județean Vâlcea cu aparatură de ultimă generație!

sâmbătă, 29 aprilie 2017

Președintele Constantin Rădulescu: 'CONTINUĂM DOTAREA SPITALULUI JUDEȚEAN VÂLCEA CU APARATURĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE!'

Din această săptămână, mai precis de joi, 27 aprilie a.c. Spitalul Județean de Urgență Vâlcea a fost dotat cu 3 electrocautere de ultimă generație în valoare de aproximativ 120 mii lei.

Noile aparate vor deservi blocurile operatorii ale secțiilor Obstetrică Ginecologie, Ortopedie și Chirurgie Generală. Cu ajutorul acestora, cele trei blocuri operatorii ale Spitalului Județean de Urgență Vâlcea își ridică standardul de dotare și renunță la aparatele vechi, unele dintre ele fiind în uz de mai bine de 10 ani.

Tot în cursul zilei de joi, 27 aprilie a.c, la sediul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, conducerea spitalului, împreună cu reprezentanți ai Consiliului Județean Vâlcea au analizat parametrii temei de proiectare pentru extinderea UPU-SMURD, precum și necesitatea de modernizare și dotare a acestei secții deosebit de importante a Spitalului Județean Vâlcea.

Soluțiile identificate de specialiști cu această ocazie, vor fi preluate în procesul de atragere a fondurilor europene pentru modernizarea și reabilitarea Unității de Primiri Urgențe.

Compartimentul Comunicare, Relații Publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe