Sparle si soparle, 27.04.2017

miercuri, 26 aprilie 2017
  • „Înconjurându-vă cu cele mai alese sentimente, concentrăm în urările pe care vi le adresăm din toată inima şi cu toată dragostea, admiraţia şi respectul nostru profund, faţă de dumneavostră, mult stimate şi iubite tovarăşe Cristian Buican, strălucit erou între marii eroi ai istoriei noastre naţionale, evocăm cu imensă bucurie şi mândrie patriotică proeminenta personalitate şi glorioasa dumneavoastră activitate de făuritor al celei mai înălţătoare epoci din istoria noastră naţională, conducător înţelept şi vizionar al amplului proces de edificare a patriei spre liberalism, Erou al păcii, prieteniei şi colaborării între toate popoarele lumii. Liberalii, toţi oamenii muncii din judeţul Vâlcea, asemenea întregului nostru partid şi popor, exprimă şi de această dată cele mai profunde sentimente de mândrie patriotică pentru modul strălucit în care România, dumneavoatră, mult stimate şi iubite tovarăşe Cristian Buican, personalitate proeminentă a epocii contemporane...”. Nu, nu ne-am întors cu 27 de ani în timp, pe vremea lu Ceauşescu, ci doar am descris atmosfera de la Conferinţa Judeţeană de alegeri de la PNL Vâlcea, din 22 aprilie 2017. Trist, dar adevărat!

 

  • Potrivit unor precizări ale primarului Mircia Gutău, în maxim două luni vor începe lucrările de extindere a străzii şi a trotuarelor de lângă Şcoala generală nr. 1 (din centrul Râmnicului), proiect care include şi demolarea „celebrei” grădiniţe Donca Simo. Aprobarea modificării PUZ se va realiza în Consiliul Local la mijlocul lunii mai, iar întreaga investiţie se va finaliza în toamna acestui an.

 

  • Un personaj extrem de controversat şi de o mare „inteligenţă” continuă să existe la conducerea unei instituţii din Vâlcea: este vorba de Ramona Hogea, şefa Gărzii de Mediu Vâlcea. Cu un CV subţire, cu o facultate absolvită în condiţii dubioase şi venită pe filiera politică a decedatului PP-DD, madam Hogea este de 3 ani ţinta tuturor ironiilor şi glumelor care se fac de către proprii angajaţi pe tema „competenţelor” sale. Un ziar local a scris despre afacerile murdare cu rumeguş ale familiei Hogea, în controlarea gaterelor şi a societăţilor care s-au aprovizionat cu rumeguş de la Ticon Consult SRL, acţiuni care s-au şi petrecut în mandatul ei. Rămâne ca inspectorii de integritate şi procurorii anticorupţie să stabilească dacă a şi comis infracţiuni precum abuzul în serviciu, falsul în declaraţii sau conflictul de interese. Ar fi bine şi igienic dacă Guvernul PSD şi Ministerul Mediului ar trimite-o urgent acasă pe Ramonica noastră, poate are acolo treburi mai importante!?!

 

  • Preşedintele Consiliului Judeţean, Costi Rădulescu, sprijină dezvoltarea turismului în zona de nord a Vâlcii! Luna trecută, acesta a eliberat certificatul de urbanism pentru construirea unui complex hotelier compus din patru imobile în stil tirolez, restaurant, SPA, piscină interioară şi exterioară, terenuri de sport, traseu de biciclete, împrejmuire pe limita de proprietate, toate amplasate lângă pârtia de schi din Voineasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe