DOSARE PENALE PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENŢA BĂUTURILOR ALCOOLICE

luni, 24 aprilie 2017

 

 

La data de 23 aprilie a.c., ora 16.15, poliţiştii de la Poliţia Drăgăşani, în urma unui control în trafic, l-au depistat pe M. D., de 65 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 64, în comuna Orleşti.

Bărbatul, fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost condusă la Spitalul municipal Drăgăşani, unde i-au fost recoltate probele biologice de sânge, în vederea determinării alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal.

 

La data de 23 aprilie a.c., ora 18.58, poliţiştii rutieri aflaţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, l-au depistat pe M. I., de 38 ani, din comuna Ioneşti, în timp ce conducea un autoturism pe DC104 Marcea - Corbeanca, fără a deţine permis de conducere auto pentru vreo categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării  cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Drăgăşani, unde i-au fost recoltate probele biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări pentru conducerea unui autovehicul fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 19.05, S. A. de 25 ani, din oraşul Ocnele Mari, a condus un autoturism pe strada Intrarea Simian din municipiul Rm. Vâlcea, iar pe fondul consumului de alcool, a avariat mai multe autoturisme parcate în zonă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul este cercetat de poliţiştii rutieri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe