Alegeri de primar la Bujoreni. Guvernul a stabilit data!

vineri, 21 aprilie 2017
 

Guvernul a decis organizarea în 11 iunie a scrutinului local parţial pentru alegerea primarului în 49 de localităţi în care această funcţie a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului sau aplicării unei pedepse privative de libertate.

Potrivit unui comunicat al Executivului, alegerile parţiale vor fi organizate în cinci municipii - Moineşti, judeţul Bacău, Craiova, judeţul Dolj, Târgu-Jiu, judeţul Gorj, Lupeni, judeţul Hunedoara, Roman, judeţul Neamţ, în nouă oraşe - Râşnov, Lehliu Gară, Amara, Fierbinţi-Târg, Ţăndărei, Ulmeni, Baia-Sprie, Buşteni, Băicoi şi în 35 de comune, informează Agerpres.

La Vâlcea, vom avea alegeri la Bujoreni, unde primarul a demisionat. Cu cele mai mari sanse este cotat actualul viceprimar cu atributii de primar, pesedistul Gheorghe Gîngu (foto).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Alegeri de primar la Bujoreni. Guvernul a stabilit data!”

  1. […] Guvernul a decis organizarea în 11 iunie a scrutinului local parţial pentru alegerea primarului în 49 de localităţi în care această funcţie a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului sau aplicării unei pedepse privative de libertate. Potrivit unui comunicat al Executivului, alegerile citește toată știrea… […]

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe