Sparle si soparle, 20.04.2017

miercuri, 19 aprilie 2017
  • De acum, nu mai este nimic de reparat în organizaţia PNL Vâlcea, după ce nici o persoană respectabilă, cu onoare şi cu vechime în partid nu a avut curajul de a se înscrie în competiţia pentru şefia liberalilor care va avea loc sâmbătă, 22 aprilie. În aceste condiţii, PNL îşi va merita soarta neagră şi va fi condusă în următorii 4 ani tot de dictatorul deputat Cristian Buican. În 22 aprilie, PNL Vâlcea ar fi avut unica şansă de a se reconstrui pe baze noi, de a avea mai multă credibilitate în rândul opiniei publice şi de a-şi restructura echipa de conducere în perspectiva alegerilor din anul 2020. Din păcate, un partid istoric este condamnat la disparţie în judeţul Vâlcea!!!

 

  • Am aflat cine a câştigat concursul pentru ocuparea postului de director la Căminul de bătrâni din Ostroveni: doctoriţa Felicia Călinescu - şefa Centrului de recuperare şi reabilitare Băile Govora din cadrul DGASPC Vâlcea. Doctoriţa Călinescu va fi oficial numită la sfârşitul acestei luni, în urma unei decizii a Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea. În urmă cu trei luni, consilierii municipali au votat pentru preluarea în administrare de către Primăria Râmnicului a căminului de bătrâni din Ostroveni. Construcția căminului a început în 2006, iar lucrările au fost terminate în 2010. În anul 2014, azilul a fost concesionat de către fostul primar interimar Ion Gigi Matei... Marelui Priorat Român Autonom al Ordinului Suveran al Sfântului Ioan Cavalerii de la Malta, fundaţie reprezentată de „masonul” Adrian Secureanu, fost director al Spitalului Clinic Nicolae Malaxa din Bucureşti.

 

  • Mai mulţi locuitori din comuna Pesceana sunt nemulţumiţi că nici în prezent nu curge apă prin reţeaua de apă, deşi lucrările de construcţie au fost finalizate în... urmă cu 3 (trei) ani. Oamenii aşteaptă reacţia şi rezolvarea situaţiei din partea Primăriei Pesceana.

 

  • Fostul primar al comunei Roşiile, Ştefan Marinescu, a fost prins „în pielea goală” de Curtea de Contrui după ce s-a constatat acordarea și plata eronată a sporului pentru condiții vătămătoare în procent de 10% unor angajați ai instituției aflați în concedii de odihnă sau medicale în perioada mai 2015 - august 2016, contrar prevederilor legale în vigoare. Tot fostul primar din Roşiile a efectuat plăți pentru achiziția unei cantitati de benzină al cărei consum nu a putut fi justificat cu documente legal întocmite. În fine, nu au fost luate măsurile prevăzute de lege de constituire a garanţiei de bună execuţie pentru o serie de lucrări realizate în localitatea Roșiile, conform clauzelor contractuale încheiate cu executanții lucrărilor respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe