Olimpiada Națională de Astronomie și Astrofizică se desfasoara la Calimanesti

marți, 18 aprilie 2017
În perioada 18-22 aprilie 2017, la Liceul Tehnologic de Turism din orașul Călimănești, județul Vâlcea, se va desfășura Olimpiada Națională de Astronomie și Astrofizică la care participă un număr de 30 județe, 141 elevi, 33 profesori însoțitori și Comisia Națională, formată din 25 membri.
Vă învităm la festivitatea de deschidere organizată începând cu orele 19,00 la Sala de festivități a Hotelului Cozia, din stațiunea Călimănești-Căciulata.
„Sunt onorată că Vâlcea a fost și este gazda a numeroase olimpiade naţionale, semn că judeţul nostru este promotor al performanţei.
 Acești tineri de excepție, dornici de a învinge și de a reprezenta cu mândrie județul ce i-a onorat cu această grea misiune, sunt actorii principali ai acestei competiţii, care reprezintă un moment de bucurie al iubitorilor de științe exacte, permițând propagarea cunoaşterii, modelând conştiinţe, însufleţind iubirea pentru frumos. În aceste zile, de reală competiţie, elevii vor experimenta noi universuri ale cunoașterii care depăşesc spaţiul curriculei obligatorii, vor proiecta noi sensuri şi, poate, vor avea revelaţia bogăţiei interiorităţii umane care conlucrează cu știința.
Doresc participanţilor mult succes, amintindu-le că acum este momentul în care îşi pot legitima valoarea câştigată prin multă muncă și că ei sunt cei care vor construi viitorul.
Sperăm că locurile, tradiţiile, ospitalitatea şi profesionalismul organizatoric al gazdelor să ofere tuturor clipe de neuitat, gânduri şi amintiri plăcute despre un ţinut al performanţei şi al frumuseţii!
Mult succes!”
 
Inspector școlar general,
Prof. Andra Bică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe