Pachete cu alimente și haine au fost împărțite la Parohia Toți Sfinții

joi, 13 aprilie 2017

Marți, 11 martie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Parohia Toți Sfinții din Râmnicu-Vâlcea, au fost împărțite pachete cu alimente și haine.

Beneficiarii programului social desfășurat la parohie au fost mai multe familii din Băbeni, Bujoreni și Râmnicu-Vâlcea. Tot în aceeași zi au fost vizitate mai multe persoane vârstnice care locuiesc de ani de zile în singurătatea propriilor locuinţe, ajunse la vârste înaintate, lipsite de putere şi bolnave, acestea au devenit fie o povară pentru familie şi îşi duc zilele cu ochii înlăcrimaţi, aţintiţi asupra ușii, aşteptând să apară în prag cineva drag: copiii, nepoţii sau fraţii, fie  şi-au pierdut copiii mult prea devreme.

„Parohia Toți Sfinții oferă lunar pachete cu hrană și îmbrăcăminte familiilor aflate în evedență. În perioada sfintelor sărbători, cu împlicarea Consiliului Parohial, cu sprijinul enoriașilor și altor binefăcători, am dezvoltat aceste activități întrucât solicitările de hrană și îmbrăcăminte sunt mai numeroase. Nădăjduim ca prin darurile oferite să aducem bucurie și în familiile aflate în situații de risc”, a precizat Părintele Constantin Cîrstea, parohul bisericii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe