Principesa Maria sărbătorește Invierea la Râmnicu Vâlcea și va fi oaspetele Înalt Preasfinției Sale Arhiepiscopului Varsanufie

miercuri, 12 aprilie 2017
 Principesa Maria va sărbători Învierea Domnului la Catedrala Arhiepiscopală de la Râmnicu Vâlcea și va fi oaspetele Înalt Preasfinției Sale Arhiepiscopului Varsanufie.

Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor lua parte la sfânta slujbă a Învierii, sâmbătă, 15 aprilie 2017, la miezul nopții, la Catedrala Mitropolitană de la Cluj. Altețele Lor Regale vor fi musafirii Înalt Preasfinției Sale Mitropolitului Andrei.

Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor participa duminică, 16 aprilie 2017, la o parte a slujbei din prima zi de Paști, la Catedrala Schimbarea la Faţă a Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, unde se vor întâlni cu Preasfinția Sa Episcopul Florentin și cu enoriașii prezenți la marea sărbătoare.

Majestatea Sa Regele va rămâne la reședința privată din Elveția pe durata sărbătorilor pascale. Regele Mihai I va primi vizita părintelul Adrian Diaconu, protopop pentru Elveția al Bisericii Ortodoxe Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe