Sparle si soparle, 10.04.2017

duminică, 9 aprilie 2017
  • Zilele trecute, Gheorghe Deaconeasa, fostul şef al Ocolului Silvic Voineasa şi preşedinte al Fundaţiei „Guard Forest” a depus la Tribunalul Vâlcea cerere de revizuire a pedepselor de corupţie date de instanţa din judeţul nostru, solicitare care face obiectul dosarului nr. 1459/90/2017, iar următorul termen este programat în data de 26 aprilie 2017. Reamintim că Gheorghe Deaconeasa execută o pedeapsă cu închisoarea din 3 iunie 2016, după ce a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Piteşti în două dosare privind retrocedarea frauduloasă de terenuri forestiere, cea mai mare pedeapsă fiind cea de 7 ani și 6 luni închisoare. Aşteptăm cu mare interes deznodământul în acest dosar!
  • Mare surpriză, mare: Curtea de Conturi nu a putut intra la sfârşitul anului trecut în ograda fostului primar al comunei Măldăreşti, Ionel Dragu, dintr-un motiv „exploziv”.... Astfel, inspectorii Curţii de Conturi au constatat imposibilitatea efectuării misiunii de audit financiar, pentru anul 2015 la Primăria Măldărești, entitatea neputând prezenta documentele necesare desfășurării acestei misiuni, deoarece acestea au fost ridicate în original... de către organele de cercetare penală. În urmă cu exact 1 an, fostul primar din Măldărești, Ionel Dragu, alături de alți 11 angajați ai Primăriei Măldărești și administratorul unei firme din Horezu, au fost trimiși în judecată. Anchetatorii au descoperit că edilul și subordonații săi au falsificat, de-a lungul timpului, peste 3.000 de documente, cauzând un prejudiciu instituției peste 1 milion de lei. Ancheta penală la Primăria Măldărești a luat startul în luna octombrie 2015, atunci când procurorii și polițiștii vâlceni au descins la sediul instituției și la locuința primarului din localitate. Au fost ridicate mii de documente, iar edilul Ionel Dragu și asistentului social Dumitru Simionescu au fost atunci arestați preventiv, ei fiind eliberați între timp și puși sub control judiciar, însă cu interdicția de a se apropia de primărie.
  • Bogdan Marinescu, directorul Directiei Judetene pentru Tineret si Sport Valcea, primeste o BILA NEAGRA pentru modul superficial in care s-a ocupat de organizarea si mediatizarea editiei din acest an a Campio­na­tului Național de Karate Interstiluri, care se desfasoara in aceste zile la Ramnicu Valcea. Poate ne spune ginerele fostului prefect de Valcea, Cornoiu, de ce nu a anuntat intrega presa scrisa si televiziunile locale si nationale despre acest eveniment de anvergura nationala?! Imberbul Marinescu nu este la prima gafa de acest gen, tocmai de aceea credem ca s-ar impune acordarea cartonasului rosu si scoaterea sa pe tusa. Urgent!
  • Ziarul nostru a declanşat o campanie care vizează numărarea zilelor în care, în mod sfidător şi arogant, deputatul Cristian Buican se agaţă de fotoliul de preşedinte al PNL Vâlcea, în ciuda scorului dezastruos obţinut în judeţ la alegerile parlamentare. Au trecut exact 120 de zile de la scrutinul electoral şi „ciobanul” Buican continuă să rămână preşedinte al liberalilor vâlceni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe