CJ VÂLCEA A EFECTUAT RECEPȚIA FINALĂ A INVESTIȚIEI DE RETEHNOLOGIZARE A CAZANULUI NR. 7 DIN CET GOVORA

vineri, 7 aprilie 2017
 Foto: Mihai Balan, fostul director al CET Govora, principalul artizan al acestui proiect

f_350_200_16777215_00_images_6news335_costi_radulescu_1.jpgConsiliul Județean Vâlcea a avut în implementare, prin axa prioritară 3 a Programului Operațional Sectorial de Mediu 2007-2013, proiectul„Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice”.
Unul dintre cele trei contracte de lucrări, aferente proiectului, este Contractul de lucrări ,,Implementare proiect arzătoare NOx și reparații cazan 7 din CET Govora’’, încheiat cu asocierea Energoutil Contact SA – SCAM Management SRL – Contest SA.
Contractul a avut ca obiect principal proiectarea și implementarea măsurilor necesare pentru reducerea emisiilor de NOx la cazanul nr. 7 din CET Govora.

De asemenea, în cadrul acestui contract au fost prevăzute șiverificarea structurii de susținere a cazanului, anumite lucrări de reparații, precum și retehnologizarea instalației de automatizare a cazanului nr. 7.
Consiliul Judeţean Vâlcea, în calitate de investitor, a organizat, joi, 6 aprilie, recepţia finală a acestei investiţii, deosebit de importantă pentru asigurarea continuităţii serviciului de termoficare urbană, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

„Mă bucur că lucrurile au decurs conform graficelor, iar finalizarea lucrărilor s-a realizat cu respectarea termenului contractual și cu dovedirea tuturor parametrilor de performanță prevăzuți în contract.

În aceste condiții, darea în exploatare a cazanului nr. 7, retehnologizat, reprezintă un succes deosebit pentru toate părțile implicate în derularea acestui contract, dar și o premisă importantă pentru operatorul CET Govora de a obține Autorizația integrată de Mediu pentru cazanul nr. 7, care asigură producerea agentului termic furnizat Municipiului Râmnicu Vâlcea.” - Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice-Consiliul Județean Vâlcea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe