Pe 7 aprilie 2017, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea organizează Bursa generală a forţei de muncă

joi, 6 aprilie 2017

 

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea și Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Râmnicu Vâlcea organizează în data de 7.04.2017, începând cu ora 9:00, Bursa generală a locurilor de muncă, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților din Rm. Vâlcea, Calea lui Traian, nr. 98. Angajatorii din judeţul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul ALOFM Rm. Vâlcea, str. Dacia,nr. 8,etajul III.
Până la data de 27.03.2016 orele 9:00, şi-au anunţat prezenţa la Bursă, 41 de angajatori (73 agenți economici au fost contactați) care oferă 352 locuri de muncă, în diverse ocupaţii/meserii în domenii de activitate precum: industria textilă şi pielărie, construcţii, servicii, alimentaţie publică,turism.
La acestea se mai adaugă oferta de 1.209 locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană prin reţeaua EURES.
De asemenea, informăm persoanele care locuiesc în altă localitate decât Rm. Vâlcea şi care nu pot face deplasarea la locaţia de desfăşurare a bursei că AJOFM Vâlcea amenajează puncte de informare cu privire la Bursa generală a locurilor de muncă ce va avea loc la data enunţată mai sus, în cadrul Agenţiilor Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Drăgăşani şi Horezu, precum şi la Punctul de lucru Berbeşti.
Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM din Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, et. II – III, sau la telefon 0250.735.608.

 

AJOFM Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe