Noul magazin DIANA Gourmet se va deschide pentru public vineri, 7 aprilie 2017, la ora 17:00.

joi, 6 aprilie 2017

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Vineri, 7 aprilie 2017, la ora 17:00, în Piața Centrală din Râmnicu Vâlcea (lângă magazinul Poiana), se deschide pentru public primul magazin DIANA gourmet. Sunt așteptați, în principal, în această zi a inaugurării, cumpărătorii vâlceni care au cerut de-a lungul timpului un spațiu comercial cu produse premium și bio. Un vis care se împlinește acum!

DIANA gourmet

Experimentează gusturi rafinate!

DIANA gourmet a luat naștere din dorința de a deschide în Râmnicu Vâlcea primul magazin dedicat exclusiv produselor alimentare premium și bio și de a oferi vâlcenilor accesul la produse de calitate superioară,  perfecte pentru un stil de viață sănătos și armonios. Pe scurt, compania DIANA și-a propus să transforme mersul la cumpărături într-o experiență senzorială și mai provocatoare.

De la idee și până la execuția acesteia, cuvântul-cheie a fost „calitatea”, magazinul fiind poziționat pe segmentul premium, dar și al produselor bio, o categorie extrem de pretențioasă.  Alegerea sortimentației a fost unul dintre cele mai dificile procese, întrucât am dorit să aducem unele produse în premieră pe piața vâlceană, oferite într-un spațiu comercial care să exceleze prin calitate, funcţionalitate, inovație și design. Oferta pornește de la produse si preparate din carne, alimente de bază și ajunge până la raftul de cosmetice, traseu pe care simțurile cumpărătorilor sunt pe deplin provocate de calitățile și de aspectul produselor, alese cu multă grijă.

O atenție deosebită a fost acordată bineînțeles zonei cu produse și preparate din carne DIANA, loc în care clienții pot descoperii produse premium, de la carne de porc și de oaie, până la carne de vită, proaspătă și suculentă, iar pentru pasionații de bucătărie, surprize gourmet.

Amplasat în cea mai aglomerată zonă a orașului Râmnicu Vâlcea, Piața Centrală, modernizată recent de municipalitate, magazinul DIANA se va deschide pentru public vineri, 7 aprilie 2017, la ora 17:00.

Sortimentele din ofertă se vor diversifica pe măsura intensificării dialogului cu cumpărătorii.

Primul magazin DIANA gourmet, inaugurat vineri, 7 aprilie 2017 la Râmnicu Vâlcea, poate fi văzut în același timp și ca o extensie a rețelei de magazine DIANA, care numară în prezent 44 de unități, aflate toate la capătul comercial al abatorului și al fabricii de mezeluri DIANA.

Adina CRĂCIUNESCU

marketing manager

6 aprilie 2017, Râmnicu Vâlcea             

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe