Traficanți de cannabis din Vâlcea si Sibiu, prinși în flagrant | VIDEO

miercuri, 5 aprilie 2017

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Sibiu și procurorii D.I.I.C.O.T. au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict și au efectuat percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri. Trei bărbați au fost reținuți.

Ieri, 4 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Sibiu au surprins, în flagrant delict, trei persoane în timp ce efectuau tranzacții ilicite cu droguri de risc, într-un autoturism oprit pe raza municipiului Sibiu.

„În urma verificărilor, din autovehicul au fost ridicate două pungi în care se aflau aproximativ 100 de grame de materie vegetală uscată, aparent cannabis, precum şi recipiente şi instrumente utilizate în activitatea ilicită (grinder, foarfece). Cantitatea de cannabis ridicată ar fi provenit dintr-o cultură deţinută de unul dintre cei în cauză, în zona oraşului Agnita. şi urma să fie comercializată în municipiul Sibiu”, informează Poliția județeană.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, în aceeași zi, s-au efectuat două percheziții domiciliare la locuinţele celor în cauză, în urma cărora au fost ridicate peste 100 de grame de masă vegetală, aparent cannabis. De asemenea, au fost ridicate tulpini de cannabis, cântare electronice, dispozitive de porţionat şi mărunţit, foarfece și diverse recipiente, toate prezentând urme de fragmente vegetale de culoare verde-olive, cu miros specific canabisului.

Din cercetări a reieșit că, în perioada martie – aprilie 2017, cei trei bărbați ar fi procurat, transportat, oferit, vândut, distribuit și deţinut în vederea comercializării, fără drept, droguri de risc.

Cei în cauză, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, din județele Sibiu și Vâlcea, au fost reținuți astăzi, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii trafic de droguri de risc.

La acţiune au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

http://www.mesageruldesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe