DIN 2 MAI 2017, TOMOGRAFUL SPITALULUI JUDEŢEAN DE URGENŢĂ VÂLCEA VA FUNCŢIONA ŞI ÎN WEEKEND, ÎNTRE ORELE 8.00 - 20.00!

miercuri, 5 aprilie 2017

 

Pentru ca vâlcenii care au nevoie de investigaţii radiologice în weekend să nu mai fie trimişi la alte spitale, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea a aprobat angajarea a trei medici specialişti în radiologie şi imagistică la Spitalul Judeţean Vâlcea. Concursul pentru ocuparea celor trei posturi s-a desfăşurat în data de 28 martie, iar cei doi medici primari (specialişti în radiologie şi imagistică) şi colegul lor, rezident în aceeaşi specialitate în ultimul an, vor asigura prelungirea programului tomografului vâlcean şi în zilele de sâmbătă şi duminică.

Începând de marţi, 2 mai 2017, programul de lucru la laboratorul de Radiologie şi imagistică medicală al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea se va desfăşura zilnic, între orele 8.00 – 20.00.

 

„Mă bucur că, în sfârşit, avem medici specialişti care să asigure funcţionarea, şi în zilele de sâmbătă şi duminică, a tomografului vâlcean, de care era mare nevoie. Astfel, urgenţele medicale din weekend vor putea fi diagnosticate imediat şi, implicit, vor beneficia de tratamentul adecvat, cât mai repede posibil.

Însă, preocuparea noastră pentru rezolvarea acestei probleme nu se va opri aici, fiindcă ne-am propus ca, în cel mai scurt timp, să asigurăm permanenţa la laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, prin organizarea gărzilor.

Ne dorim ca vâlcenii să se bucure de servicii medicale de calitate la ei acasă şi să reducem riscurile pe care le presupun atât întârzierea stabilirii diagnosticului şi cât şi transportul pacienţilor, pentru investigaţii, la alte spitale”. - Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

 

Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice.

Râmnicu Vâlcea

05.04.2017

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe