Constantin Radulescu nu musca momeli sobolanesti! Jos labele de pe Lucian Radulescu!

sâmbătă, 1 aprilie 2017

Un ziarist a vehiculat ideea ca Lucian Radulescu, fratele presedintelui CJ si al PSD Valcea - Constantin Radulescu, ar fi potrivit sa ocupe functia de presedinte al PSD Ramnicu Valcea. Afirmatia este perfecta si sustinuta in realitate de calitatile politice ale lui Luician Radulescu, un om de maxim bun simt, muncitor, inteligent, bun strateg al PSD, sustinut de poporul social-democrat valcean, membru PSD de vreo 20 de ani. Numai ca traim in Romania si acest tandem frate-frate la conducerea PSD Valcea nu ar fi privit cu ochi buni de electorat, iar inamicii politici de-abia ar astepta o astfel de situatie pentru a urla ca din gura de sarpe si a-i critica pe cei doi frati. 

Asa ca postarea pe facebook a fratelui Constantin Radulescu mi se pare de maxim bun simt:

Respect opinia si aprecierile lui X si il respect si pe el in calitate de "conțaran" de Mihaesti si ziarist!😎

Xule... nu glumesc deloc... chiar iti multumesc pt aprecieri insa ... deja mintile unora fac alte scenarii asa ca articolul de fața e binevenit alaturi de al tau! E ca o dezbatere!

Ii multumesc lui Gheorghe Smeoreanu pentru excelenta analiza si aprecierile pentru mine si Lucian! Un articol excelent si extrem de lamuritor pentru cei care ne tot poarta .... grija!

Bun.... hai sa clarificam:

LUCIAN NU CANDIDEAZA LA NICIO FUNCTIE POLITICA... NICI LA MUNICIPIU SI NICI LA JUDET!

LUCIAN ESTE IN PDSR... PSD DE LA 11 ANI PENTRU CA EU CAND AVEAM 18 ANI IL LUAM CU MINE LA SEDIU SI LA ACTIUNI INTRUCAT DOI FRATI AI CAROR PARINTI MERGEAU LA SERVICIU TREBUIA SA AIBE GRIJA UNUL DE ALTUL!

Da.... Lucian ca si alti tineri sau seniori entuziasti din grupul restrans cu care am plecat la drum cand nimeni nu ne dadea nicio sansa merita o demnitate publica sau politica dar... LUCIAN NU CANDIDEAZA LA FUNCTIA DE PRESEDINTE LA MUNICIPIU!

Lucian este in prezent Director al Departamentului STRATEGIE SI ORGANIZARE INTERNA AL PSD VALCEA si aici alaturi de o frumoasa echipa isi face datoria fata de partid si colegii simpli membri de partid sau cei cu functii de parlamentar... alesi publici etc!

Atat!

PRESA ÎI ÎNTINDE O CAPCANĂ „FRĂȚEASCĂ” PREȘEDINTELUI CJ VÂLCEA COSTI RĂDULESCU

f_350_200_16777215_00_images_radulescu_fratii_1.jpgZiaristul Liviu Popescu avansează o idee interesantă. Ce ar fi, zice el, ca în funcția de președinte al PSD Rm. Vâlcea să vină Lucian Rădulescu, fratele lui Costi Rădulescu.

Liviu Popescu, adversar neobosit al Ordonenței 13, adept al sintagmei noaptea, ca hoții, vrea să îi pună pe Rădulești în zicalaputerea, ca frații.

O capcană mai bine unsă cu untură decât asta nici nu se putea imagina.

După părerea mea, Lucian Rădulescu este un strateg politic dintre aceia care fac istorie, un fel de Blaga local și pesedist. Dacă despre liderul local liberal Buican s-a tot vorbit că este un excelent combinator și organizator, cred că Lucian Rădulescu îi dă clase, mai ales că are și caracter.

Atrag atenția însă că nici Frații Grachi, în Roma antică, nu au luat puterea simultan, al doilea a apărut după ce a murit primul.

Au mai fost și Frații Grimm, care au scris povești nemuritoare.

La noi, singurii frați acceptați sunt Frații Petreuș, cântăreți și pui la pungă.

Lucian Rădulescu e un animal politic cu blană scumpă, dar locul său este în tranșeee, ca să nu zic în subteran, el mai mult miroase decât vede, dacă îl scoți la soare riști să îl orbești.

PSD Vâlcea și președintele Costi Rădulescu au nevoie de Lucian Rădulescu așa cum e el acum, ascuns în sala mașinilor.

Desigur, peste încă trei ani, dacă mandatul lui Costi Rădulescu de președinte al CJ se va dovedi un succes (cred asta !) Lucian Rădulescu poate merge în Parlament, poate fi directorul unei mari deconcentrate, poate fi orice fiindcă merită.

Oricât ar fi de puternic, de carismatic, de iubit, de călăreț pe val, Costi Rădulescu are și inamici, chiar în propriul partid. Ei stau acum ca microbii inactivi, dar dacă vine frigul, gripa e acolo și poate fi mortală.

În fine, într-o țară normală Costi Rădulescu la județ și Lucian Rădulescu la municipiu ar fi ceva normal.

Dar în ce țară trăim ?

 

Gheorghe Smeoreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Constantin Radulescu nu musca momeli sobolanesti! Jos labele de pe Lucian Radulescu!”

  1. […] Un ziarist a vehiculat ideea ca Lucian Radulescu, fratele presedintelui CJ si al PSD Valcea – Constantin Radulescu, ar fi potrivit sa ocupe functia de presedinte al PSD Ramnicu Valcea. Afirmatia este perfecta si sustinuta in realitate de calitatile politice ale lui Luician Radulescu, un om de maxim bun simt, citește toată știrea… […]

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe