Directorul Urbanowski de la USG, lipsit de SUFLET?! Un muncitor de la USG aflat în greva foamei a ajuns la spital!

vineri, 24 martie 2017

Un muncitor de la USG aflat în greva foamei a ajuns la spital

Gheorghe Baciu

Gheorghe Baciu

Rapus de frig şi de oboseală Gheorghe Baciu unul dintre muncitorii aflaţi în greva foamei de la Uzinele Sodice Govora din Râmnicu Vâlcea ajuns la spital noaptea trecută. „Se simţea rău încă ieri de dimineaţă când am început greva, avea tensiunea mare. Azi-noapte i s-a făcut rău şi am chemat salvarea”, a spus grevistul Dan Toma, muncitor USG. După ce a fost stabilizat de către medici el plecat pe semnătură din spital şi s-a alăturat din nou greviştilor. Şi starea de sănătate a liderului de sindicat Adrian Mugioiu care suferă de anumite afectiuni este precară. “Am refuzat internarea, am semnat că stau în grevă indiferent de consecinţe. Nu ştiu cât mai rezist, dar este singurul mod prin care pot atrage atenţia patronatului că trebuie să respecte legea. De patru luni tot negociem şi nu ajungem la niciun rezultat ”, a declarat Adrian Mugioiu, liderul Sindicatului Sodistul citat de gds.ro.

Patru muncitori printre care şi liderul de sindicat au intrat în greva foamei de joi, nemultumiţi de refuzul patronatul de a majora valoarea tichetelor de masă în conformitatea cu Legea 218/2016. Cei patru grevişti și-au petrecut noaptea pe bancile din faţa pavilionului central. Deși peste noapte a fost foarte frig reprezentanţii societăţii au refuzat montarea unui cort pentru muncitori de către ISU Vâlcea. Într-un comunicat de presă, reprezentanţii USG Ciech au declarat că nu pot răspunde solicitărilor muncitorilor şi cer sindicatul să vină la negocieri în a doua parte a lunii august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Directorul Urbanowski de la USG, lipsit de SUFLET?! Un muncitor de la USG aflat în greva foamei a ajuns la spital!”

  1. Din pacate..este înrădăcinat faptul că cei aflati in pozitii cheie,sunt nepăsători și fără suflet fata de subalterni!!
    Uita ca ei sunt "talpa tării",si că isi fac treaba cu ei
    Si la urma urmei,nu-i trage nimeni la raspundere!
    "Legea" e in mana LOR.
    A mafiotilor..

  2. Aceste jeguri umane greviste , chiar nu au limite si incearca acum , cind se pare ca se stringe latul , sa impresioneze si sa primeasca compasiunea lucratorilor care ani la rind au fost sacrificati , numai pentru ca celor citeva zeci de pupincuristi sa le fie bine.
    De ce nu a avut aceeasi atitudine Gheorghe –nume de sluga – Adi Mugioiu atunci cind salariatii au fost batjocoriti de tandemul Anca – Victoria si ai lor discipoli?
    De ce nu s-a scandalizat acelasi personaj , dar si restul componentilor mafiei Sodistul , cind polonezii au propus sa plateasca pupincuristii direct din Polonia , iar sclavii , care muncesc ca in epoca de piatra , abia isi duc traiul de pe o zi pe alta?
    De ce nu s-a scandalizat acelasi “mare patriot” , acum , impreuna cu celalalt Gheorghe , cu Ionel , cu Toma , cu Luminea si toata gasca , cind acest iubaret polonez a externalizat tot profitul in Polonia?
    De ce nu s-a scandalizat acest ipochimen cind Alexandru T. , marele sef , venit de la Ocna Mures , masluia contractele de prestari servicii pentru a avea si el partea lui. De ce nu spune citi bani au mers la firmele acolite si in primul rind la IMG?
    De ce nu s-a revoltat individul cind acei muncitori brasoveni s-au intoxicat si vor avea de suferit de acum inainte? Poate toata viata.
    De ce nu se revolta scursurile cind cei care sunt sefi acum , fara suflet , batjocoresc lucratorii si ii trateaza ca pe niste gunoaie?
    Stiti de ce? Pentru ca , si lui i-a mers bine si a ciocnic paharele cu fiecare dintre jegurile poloneze care s-au perindat la conducere. Rusine sa le fie tuturor celor care joaca acest teatru ieftin.
    Se pare ca nu le-a mers smecheria cu implicarea CJ Valcea in mizeria lor si acum cauta mila la cetateni. Jeguri nu oameni.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe