Primarul Dumbrava din Stoenesti: Satele PISCU MARE, NEGHINESTI, DELENI, POPESTI SI GRUIU vor avea alimentare cu apa si canalizare!

miercuri, 22 martie 2017

Astazi, 22.03.2017, a fost aprobat la finantare obiectivul de investitii: Infiintare sisteme centralizate de alimentare cu apa si canalizare in satele: PISCU MARE, NEGHINESTI, DELENI, POPESTI SI GRUIU. Multumim locuitorilor acestor sate ca au dat dovada de intelegere si rabdare! - a scris pe pagina de facebook primarul localitatii Stoenesti, Gheorghe Dumbrava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Primarul Dumbrava din Stoenesti: Satele PISCU MARE, NEGHINESTI, DELENI, POPESTI SI GRUIU vor avea alimentare cu apa si canalizare!”

  1. Felicitari domnului Primar. Se vede ca este produsul Partidului Conservator. Si citi ca Domnia sa.
    Pacat ca acest partid , cu denumirea actuala , ALDE , a fost confiscat de un comando migrant condus de zoaie Tache , care au dus partidul in prapastie. Asta este , un partid al elitelor valcene a intrat pe mina pigmeilor nerozi si impostori.
    Cu adepti ai socialismului stiintific , boturi de osinza , fosti fotbalisti , aprozargii si tinichigii , ALDE nu are niciun viitor.
    Cred ca Buse Dumitru , Munteanu Vasile si Uta Gheorghe se intorc in mormint de cum a ajuns acest partid.
    Ce sa mai spun de valorile intelectuale ce au fost indepartate , mai nou de zoaie cel misel si narod. Daca asa a vrut Tari, cel cu atitea fete cite neveste a avut. Ultimul sacrificat va fi coopresedintele PC-ist.
    Daca au singe in instalatie ar trebui sa spuna zoaie , cum a batjocorito si pe distnsa doamna momita de la PNL. Dar nu stiu daca au atita bun simt.
    Rusine. Cred ca neamu ar trebui sa faca autopsie tuturor ticalosilor.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe