Annabella redeschide magazinul din zona Hermes, miercuri, 29 martie 2017

miercuri, 22 martie 2017

Annabella anunţă redeschiderea magazinului Annabella Hermes, miercuri, 29 martie 2017, în zona Hermes, din Râmnicu Vâlcea, bd. Tineretului, nr. 6-8.

Remodelarea magazinului Annabella Hermes a pornit din dorința de apropiere de clienții Annabella, oferindu-le ca alternativă la cumpărăturile zilnice, o experiență de cumpărare. În acest sens, o atenție deosebită a fost acordată deopotrivă selecției gamei de produse și amenajării interioare.

Încă de la nivelul exteriorului, fațada este gândită ca o invitație de a descoperi noul magazin. Complet transparentă, aceasta permite o vedere de ansamblu asupra celor 850 de metri pătrați ai spațiului interior.

Simplitatea arhitecturală a fost un obiectiv și pentru interior. Elementele constructive originale ale clădirii, precum structura plafonului, sunt lăsate la vedere pentru obținerea unui spațiu aerisit și modern. Separarea zonelor de intrare si  de ieșire a făcut posibilă o rezolvare funcțională ce urmărește un traseu pentru client, de-a lungul zonelor de interes specifice unui supermarket. Cu excepția Colțului Râureni, deja cunoscut clienţilor odată cu deschiderea magazinului Annabella A-Z Horezu, restul zonelor de interes din magazin vin cu o abordare nouă. Signalistica, luminile, finisajele cât și prezentarea produselor reprezintă un concept unic creat pentru acest magazin. Gândit ca un magazin urban ce se adresează nevoilor zilnice imediate, Annabella Hermes cuprinde o zonă de legume-fructe generoasă, o linie de servire asistată cu varietăți de carne, mezeluri si brânzeturi, zona gastro unde zilnic este gândit un meniu cu preparate calde și reci, alături de supe și ciorbe, dar și zone speciale de murături, patiserie sau promoții.

Odată cu această remodelare Annabella Hermes se transformă dintr-un supermarket obișnuit într-un concept store urban: o destinație pentru cumpărături, unde funcționalul și frumosul au un rol important în aceeași măsură.

Noul magazin Annabella Hermes îşi aşteaptă clienţii de Luni până Sâmbătă între orele 7:00-22:00, dar şi Duminică de la 7:00 la 19:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe