Sparle si soparle, 20.03.2017

duminică, 19 martie 2017
  • În ciuda eforturilor conducerii Consiliului Judeţean şi ale DGASPC Vâlcea, Căminul de bătrâni din Bălceşti este... condamnat la desfiinţare. De peste 8 luni, cele două instituţii au făcut eforturi pentru a convinge Primăria Bălceşti de beneficiile preluării căminului, însă mereu s-au lovit de refuzul categoric al primarului liberal Constantin Aleca, influenţat din umbră de consilierul judeţean Victor Stănculescu. Acum, primarul Aleca se „dă de ceasul morţii” şi spune că nu mai are în 2017 bani în bugetul local pentru susţinerea căminului de bătrâni. Într-un cuvânt, dacă nu se găsesc urgent soluţii şi nu se lasă deoparte orgoliile politice, căminul îşi va pune lacătul la poartă în maxim 2-3 luni.

 

  • Baronul de Berbeşti, Vintilă Chelcea, se pregăteşte se dea un tun de circa 200.000 de euro din banii primăriei. Pentru o lucrare de extindere şi modernizare a sediului Primăriei Berbeşti, ipochimenul de Chelcea vrea să aloce suma de 200.000 euro, însă, pe surse, am aflat că licitaţia va fi „aranjată” şi va câştiga o firmă de construcţii apropiată... de deputatul Cristian Buican. Deja, procurorii DNA au intrat pe fir!

 

  • Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea anunţă scoaterea la concurs a postului vacant, personal contractual, pe perioadă nedeterminată, în data de 10 aprilie 2017, de director la Căminul pentru persoane vârstnice din Ostroveni. Se aude că cele mai mari şanse să ocupe respectivul post le are Rozin Ceauşescu, un fost membru PD. Pe vremea când existau relaţii foarte bune între fostul primar Romeo Rădulescu şi Mircia Gutău, la mijlocul anului 2010, Rozin Ceauşescu a fost numit şef peste SC Pieţe Prest SA, societate înfiinţată special de fostul primar Romeo Rădulescu. Mai spunem că Rozin Ceauşescu a fost numit în funcţia de director al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea în noiembrie 2009, imediat după scoaterea PSD de la guvernare, printr-o ordonanţă a ex-premierului Emil Boc.

 

  • VESTE BUNA! Surse din cadrul Primariei Ramnicu Valcea  ne-au confirmat informatia ca Gradinita Nr. 7 din municipiu nu se va mai desfiinta.

 

  • Il felicitam pe colegul Liviu Popescu pentru frumoasele reportaje despre judetul Valcea, care ne incanta sincer si asteptam cu interes si entuziasm cartea care le reuneste si le plaseaza in eternitate literara.

 

  • Ziarul nostru a declanşat o campanie care vizează numărarea zilelor în care, în mod sfidător şi arogant, deputatul Cristian Buican se agaţă de fotoliul de preşedinte al PNL Vâlcea, în ciuda scorului dezastruos obţinut în judeţ la alegerile parlamentare. Au trecut exact 99 de zile de la scrutinul electoral şi „ciobanul” Buican continuă să rămână preşedinte al liberalilor vâlceni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe